1 september 2014

Beste trainer van IMK Opleidingen,

Ik zie dat jullie verschillende managementopleidingen aanbieden. Binnen mijn bedrijf heb ik een aantal teamleiders waarvan ik graag zou zien dat zij zich verder ontwikkelen. Ze zijn doorgegroeid naar een managementfunctie en hebben hier nooit eerder een opleiding voor gevolgd. Het leidinggeven gaat ze over het algemeen goed af. Toch zie ik in jullie aanbod een aantal programma-onderdelen waarvan ik denk dat ze heel nuttig voor hen zouden zijn. Is het mogelijk om een combinatie te maken van de verschillende managementopleidingen, en dan ook graag op maat voor mijn teamleiders?

Met vriendelijke groet,
Henk (directeur)


Beste Henk,

Dat kan zeker! U kunt een geheel eigen managementopleiding ontwikkelen door gebruik te maken van de modules uit Middle Management A, B en C. U kiest uitsluitend de modules die voor uw leidinggevenden belangrijk zijn. Uiteraard kan een specialist van IMK Opleidingen u hierbij adviseren.

Vervolgens zorgen onze trainers ervoor dat uw praktijkvoorbeelden en uw normen en waarden worden geïntegreerd in de opleiding. De manier waarop onze trainers de managementopleidingen geven, is totaal niet schools, maar zeer praktijkgericht en direct toepasbaar. Zo heeft u een managementopleiding op maat voor uw organisatie, zonder dat u hier hoge ontwikkelingskosten voor moet betalen.

Uw leidinggevenden worden enthousiaster en gaan in korte tijd zichtbaar beter functioneren. Ze hebben na deze opleiding niet alleen meer kennis en vaardigheden, ze voelen zich gesteund en sturen hun afdeling met meer zelfvertrouwen aan. Het effect daarvan is voor iedereen merkbaar. De opleiding kan zelfs afgesloten worden met examens, zodat uw leidinggevenden een management diploma behalen. Goed voor de organisatie, goed voor hun cv.Herexamen | Opleidingsinstituut | IMK Opleidingen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. We adviseren u graag. Bel ons via 0172 – 42 34 56 of stuur een e-mail aan Studieadvies@IMKopleidingen.nl.

Met vriendelijke groet,
Christine Meijers
Trainer bij IMK Opleidingen