31 januari 2023

Je wilt je als HR-professional graag ontwikkelen. Je hebt behoefte aan kennis en vaardigheden om jouw functie beter uit te kunnen voeren. Denk aan het voeren van beoordelingsgesprekken of beter weten hoe het ontslagrecht in elkaar zit. Maar het is ook belangrijk om te kunnen bepalen wat jouw organisatie nodig heeft én wat medewerkers nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen.
Opleidingsplan maken - IMK Opleidingen

Opleidingsplan

Een opleidingsplan helpt jou hierbij. In onze whitepaper Een opleidingsplan maken, zo doe je dat legt HR-trainer Marjan je uit waarom opleiden zo belangrijk is. Ook lees je hoe je een opleidingsplan opstelt aan de hand van het cascademodel en gaan we in op verschillende leermethodes. Download de whitepaper hier!

Download de whitepaper

    Persoonlijk ontwikkelplan - IMK OpleidingenPersoonlijk ontwikkelplan

    Wil je op aan de slag met jouw opleidings- en ontwikkelplan of wil je jouw collega’s op weg helpen? Maak dan een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). In dit artikel leggen we je uit hoe je in 6 stappen een POP opstelt. Dit doen we aan de hand van het voorbeeld van Myra, medewerker klantenservice. Ze is gevraagd om een POP te maken, maar hoe pak je het aan?

    Meer weten?

    Wil je meer weten over hoe je een opleidingsplan opstelt of hoe je leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie kan stimuleren? In onze opleidingen Human Resource Management A en Human Resource Management B gaan je hiermee aan de slag. Komt er uit jouw POP dat je nieuwe vaardigheden wilt leren in een training? Bekijk ons trainingsaanbod en wie weet zien we jou binnenkort op één van onze trainingen. Neem contact op met onze studieadviseur voor meer informatie via 0172 – 42 34 56.