Training Medezeggenschap

Als OR bent u dé schakel tussen medewerkers en bestuurder. Wij helpen u om uw rol en visie helder te krijgen. In onze medezeggenschapstrainingen gaat u aan de slag met inzicht en vaardigheden, waarmee u in de praktijk nog beter kunt functioneren. U ontwikkelt zich van een ondernemingsraad die ad hoc inspringt op actuele situaties, naar een OR met een lange termijn visie, die een nog betere gesprekspartner is voor achterban én bestuurder. Wilt u advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.


Training Medezeggenschap

Heeft u het idee dat de ondernemingsraad niet het maximale rendement haalt uit het aanwezige potentieel? Dan kan een cursus of training ondernemingsraad helpen de effectiviteit van de ondernemingsraad te verhogen. Alleen zo kan de ondernemingsraad een positieve bijdrage leveren aan uw organisatie.

OR-training of cursus

Binnen het thema Medezeggenschap vindt u diverse OR-trainingen en cursussen die aansluiten op diverse vaardigheden en competenties die zijn vereist binnen een effectieve ondernemingsraad. Wij kunnen u helpen om in kaart te brengen welke trainingen en cursussen uw ondernemingsraad beter zullen doen functioneren.

Een OR-training of cursus van IMK Opleidingen kan variëren van een beginnende training medezeggenschap voor een nieuw OR-lid tot een training die u leert hoe u effectief kunt leidinggeven aan de ondernemingsraad. Mocht u een training willen volgen met een deel of de volledige ondernemingsraad, dan is het mogelijk om dit als maatwerk training te doen (incompany). Neem hiervoor vrijblijvend contact op met studieadvies@imkopleidingen.nl.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • 100% klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Medezeggenschap opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4 uit 10 op basis van 99 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.