Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Medezeggenschap_geknipt_nieuw

Hoe kan de ondernemingsraad een bijdrage leveren aan de onderneming? Met het model van de effectieve ondernemingsraad brengen wij voor u in kaart hoe die zich verder kan ontwikkelen. Een goede OR houdt de ondernemer scherp, door input te leveren die constructief bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie. Dat vraagt om goed overleg, om met elkaar in gesprek zijn. Alleen dan is er sprake van wederzijdse invloed. Een training ondernemingsraad helpt u dit te bereiken.

Resultaat 1 tot 7 van 7
Resultaat 1 tot 7 van 7

Training Medezeggenschap

Heeft u het idee dat de ondernemingsraad niet het maximale rendement haalt uit het aanwezige potentieel? Dan kan een cursus of training ondernemingsraad helpen de effectiviteit van de ondernemingsraad te verhogen. Alleen zo kan de ondernemingsraad een positieve bijdrage leveren aan uw organisatie.

OR-training of cursus

Binnen het thema Medezeggenschap vindt u diverse OR-trainingen en cursussen die aansluiten op diverse vaardigheden en competenties die zijn vereist binnen een effectieve ondernemingsraad. Wij kunnen u helpen om in kaart te brengen welke trainingen en cursussen uw ondernemingsraad beter zullen doen functioneren.

Een OR-training of cursus van IMK Opleidingen kan variëren van een beginnende training medezeggenschap voor een nieuw OR-lid tot een training die u leert hoe u effectief kunt leidinggeven aan de ondernemingsraad. Mocht u een training willen volgen met een deel of de volledige ondernemingsraad, dan is het mogelijk om dit als maatwerk training te doen (incompany). Neem hiervoor vrijblijvend contact op met studieadvies@imkopleidingen.nl.