0172 - 42 34 56
Dezelfde praktische aanpak, meer mogelijkheden, één aanspreekpunt.

Per 1 januari is IPV Training & Advies samengegaan met IMK Opleidingen. Daarom word je nu doorgestuurd naar de website van IMK Opleidingen. Hier vind je hetzelfde aanbod als je gewend bent van IPV Training & Advies. Hier lees je meer informatie

Akkoord

Incompany training Coaching binnendienst op de werkvloer

Voor medewerkers die regelmatig klantcontact hebben. Verbeter de prestaties van je team van servicegericht naar proactief en commercieel alert.

Icoon trainingsduur Nog niet bekend
Icoon agenda Op aanvraag
Icoon prijs Prijs op aanvraag
Icoon doorsturen Stuur door per e-mail
training Coaching binnendienst op de werkvloer
Inhoud
Programma
Investering
Veelgestelde vragen
Inschrijven

Programma

Op basis van de leerwensen vult de trainer het programma verder in. Wat in ieder geval aan bod komt:

  • Overtuigingen van de binnendienst medewerker
  • Klantgericht of klant gezwicht?
  • Proactiviteit aan de telefoon
  • Breed kijken en doorvragen
  • Cross selling en deep selling
  • Opvangen van verborgen koopsignalen
  • Vragen om de opdracht
Data & locaties

De training heeft op dit moment (nog) geen trainingsdata. Houd onze website in de gaten voor actuele data of neem contact op met één van onze studieadviseurs via studieadvies@imkopleidingen.nl of 0172 - 42 34 56.

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining. Klik hier voor meer informatie.Wil je van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van jullie organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Inleiding Coaching binnendienst op de werkvloer

Jouw mensen hebben regelmatig contact met klanten en je zou graag het resultaat nog verder omhoog brengen. Deze coaching op de werkvloer zorgt ervoor dat de mensen direct feedback krijgen op echte gesprekken. Geen rollenspel, maar de werkelijkheid. Door deze intensieve coaching zien organisaties het resultaat omhoog gaan.

Voor wie is de training Coaching binnendienst op de werkvloer?

Deze coaching is geschikt voor iedereen die regelmatig klanten aan de telefoon heeft en daarbij betere resultaten wil behalen.

Kwalificerend beoordelen - IMK Opleidingen

Wat ontwikkel ik?

Bij deze coaching gaat men aan de slag met eigen overtuigingen bij het bellen met klanten. Jouw medewerkers krijgen meer inzicht in hun kwaliteiten en valkuilen en werken aan een proactieve en commercieel alerte houding. Na de training bellen ze met meer zelfvertrouwen en plezier en dat werkt automatisch door op de resultaten.

Video thumbnail for youtube video h2b_onlo3jy

Onze aanpak

Deze training kent een unieke, persoonlijke aanpak. In plaats van rollenspelen in een fictieve omgeving, gaat de coach op jullie eigen werkplek aan de slag. De coach kijkt één op één met jouw medewerkers mee, waardoor ze aan de hand van echte praktijksituaties meer inzicht krijgen in hun functioneren en het geleerde direct kunnen toepassen in het volgende gesprek.

Praktijkcoaching | IMK Opleidingen

Praktijkcoaching

Wij bieden praktijkcoaching aan, om na een training of opleiding de kennis en vaardigheden nog beter toe te passen in je werk. Terug in het werkveld gaan dingen soms toch anders dan verwacht. Met een coach breng je samen de geleerde lessen in de praktijk. Lees hier meer over praktijkcoaching.

Ontdek Praktijkcoaching
Verbeter je team en ontwikkel jezelf!

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Organisatie versterken - IMK Opleidingen
Maatwerk trainingen Ontdek de kracht van op maat gemaakte incompany trainingen
Formulier - Checklist - Grijs - IMK Opleidingen
Download flyer Download hier gratis de flyer van de incompany training Coaching binnendienst op de werkvloer
DISC geel - IMK Opleidingen
Studieadvies op maat Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen over de incompany training Coaching binnendienst op de werkvloer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Onze maatwerkadviseurs helpen je graag vrijblijvend verder via 0172 – 42 34 56.

Hoe lang duurt een training?

De meeste trainingen duren 2 dagen. Maar het voordeel van een incompany training is dat je de training helemaal op maat kan maken. Wil je er bijvoorbeeld nog een dag bij of juist een dag af. Bespreek dit van tevoren met de trainer, dan doen wij een voorstel op maat.

Wie is mijn trainer?

Bij een incompany training kijken we altijd goed welke trainer er het beste past bij jullie organisatie. We kiezen een trainer bijvoorbeeld omdat ze de branche of organisatie al kennen of omdat ze de meeste kennis hebben over het specifieke onderwerp. Je leert de trainer vaak al voor de training kennen.

Waarom kan ik mij niet inschrijven voor deze training?

Dit is een incompany training. Dat betekent dat de training gegeven wordt op jouw locatie (bijvoorbeeld bij je bedrijf of op een extern gekozen locatie) en de trainer naar jou toekomt. In de training zitten alleen deelnemers van jullie eigen organisatie.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.