9 januari 2023

Ontdek jouw voorkeursstijl

  • Meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten, de voorkeuren en behoeftes achter gedrag.
  • Meer inzicht in punten waar mensen hun energie verliezen.
  • Bewust worden van jouw handleiding die je ook aan anderen kan communiceren.
  • Duidelijkheid over verschillen in behoeften en gedrag, waardoor je de ander beter leert begrijpen en de communicatie verbetert.

Dit zijn voordelen die voor jouw gelden als jij erachter komt welk DISC Gedragsprofiel jij bent. In ongeveer een kwartier vul je de online vragenlijst in. Antwoorden zijn daarbij nooit goed of fout. Hieruit komt je persoonlijke DISC gedragsprofiel naar voren. Dit profiel wordt omschreven in een rapport dat in verschillende vormen beschikbaar is, variërend van een (kosteloze) algemene beschrijving tot een uitgebreid rapport inclusief overzichtelijke grafieken.

Maak hier jouw gratis Q4 DISC gedragsanalyse

    DISC profiel met uitgebreide uitleg

    Als je geïnteresseerd bent om jouw DISC Profiel uitgebreid te bespreken met een gecertificeerd DISC trainer is dat mogelijk met het DISC  Profiel met uitgebreide uitleg. In dit gesprek van 1.5 tot 2 uur krijg je een uitgebreide uitleg en toelichting op jouw DISC-profiel om je communicatie met anderen en jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

    Het DISC profiel met uitgebreide uitleg kun je ook als Incompany maatwerktraining volgen. We stemmen het programma dan samen met jullie af op jullie eigen leerbehoeftes. Zie ook onze informatiepagina Incompany op maat.