0172 - 42 34 56
Gratis cursus | IMK Opleidingen

Gratis cursus

IMK Opleidingen biedt diverse gratis cursussen aan. Ja, je leest het goed… een GRATIS cursus! Dankzij de verschillende subsidies waarmee wij werken, zoals de Metalektro, SOL en de Scholingsvoucher 010, zijn wij in staat om een groot deel van ons aanbod gratis of met korting aan te bieden.

Hieronder staat slechts een klein aanbod van al onze gratis cursussen. Bekijk de partnerpagina’s voor specifieke trainingen en meer informatie.

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

Gratis cursus volgen voor je persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke ontwikkeling is ontzettend waardevol. Neem zelf het heft in handen en investeer in een cursus die jou helpt te streven naar jouw persoonlijke ontwikkelingsdoel. Uiteraard snappen wij dat hierbij het financiële plaatje ook een grote rol speelt. Zijn er bij jou op het werk geen afspraken met betrekking tot het volgen van cursussen of opleidingen en moet je dit uit eigen zak betalen? Dan is het wellicht een goed idee om uit te zoeken of jij in aanmerking komt voor een subsidie.

Gratis training met Metalektro

Technologische ontwikkelingen in de metalektro industrie wisselen elkaar in rap tempo af. Ook is er een groeiend tekort aan personeel. Om deze redenen is opleiden en ontwikkelen in deze branche belangrijker dan ooit. Wanneer jouw werkgever aangesloten is bij A+O Metalektro kun je tot en met 31 mei 2024 tien van onze trainingen kosteloos volgen vanuit het A+O Fonds Metalektro. Je mag zoveel trainingen volgen als je wilt. Lees hier meer.

Investeer in jezelf – IMK Opleidingen

Onmisbaar voor iedere HRM'er: de HR Bureaukalender 2024. Vraag hem gratis aan. OP = OP

Kalender aanvragen
IMK packshots met visuals 2024

Gratis opleiding met Scholingsvoucher 010

De gemeente Rotterdam stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van haar inwoners. De Scholingsvoucher Rotterdam is een persoonlijk budget van € 2.500 voor het volgen van een cursus, training of opleiding die baankansen vergroten in kansrijke sectoren en beroepen. Dit zijn: zorg & welzijn, bouw, ICT, facilitair, techniek, havens, veiligheid, groen, transport & logistiek, horeca en commerciële beroepen. Woon je in Rotterdam, ben je 18 jaar of ouder, maar nog niet met pensioen? Dan kom je aanmerking. Lees hier meer over de voorwaarden en het aanvraagproces.

Hoge korting dankzij SOL

IMK Opleidingen is officieel partner van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL). Samen met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft SOL het initiatief FIT2030 ontwikkelt. Deze subsidie is bedoeld om technische en sociale innovatie te stimuleren en bedrijven toekomstbestendig te maken. Bedrijven in de levensmiddelenindustrie kunnen kunnen trainingen en opleidingen inkopen met een maximale korting van 35%. Lees hier meer informatie.

Gratis ontwikkelen bij IMK Opleidingen

Bij IMK Opleidingen hebben wij een ruim aanbod aan praktijkgerichte trainingen, cursussen en opleidingen. Ben jij niet zeker welke subsidie jou het meeste voordeel kan opleveren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze studieadviseurs hebben inmiddels geruime tijd ervaring met de verschillende subsidies, waardoor zij jou uitstekend kunnen helpen bij het zoeken naar de beste oplossing. Bel ons gerust via 0172 - 42 34 56 of stuur een e-mail naar studieadvies@imkopleidingen.nl.

SOL subsidie - IMK Opleidingen

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

De meest gestelde vragen

Heb je vragen over een specifieke training of opleiding? Of wil je een keer met ons sparren over welke training bij jou of je team past? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Neem contact op

Waar zijn cursussen goed voor?

Cursussen volgen heeft meerdere voordelen: je leert natuurlijk nieuwe vaardigheden en doet nieuwe kennis op. Daarmee kun je bijvoorbeeld promotie maken of makkelijker een andere baan vinden. Maar het heeft ook voordelen voor je mentale gezondheid, je doet nieuwe inzichten op en je leert nieuwe mensen kennen die met hetzelfde bezig zijn als jij.

Wat heb je aan een cursus?

Het ligt eraan wat je met een cursus wilt bereiken. Wil je een nieuwe baan of wil je meer geld verdienen? Wil je gelijkgestemden leren kennen? Een nieuwe passie ontdekken? Afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken met een cursus kun je bepalen wat je aan een cursus hebt.

Wat is de reden om een cursus te volgen?

Een cursus volgen helpt je ontwikkelen. En dat is altijd positief. Groeien kan op verschillende gebieden: vakinhoudelijk of juist op het gebied van softskills.

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4598 beoordelingen

8 / 10
21 maart 2024
Floran Lekkerkerk
Training Persoonlijke effectiviteit
Het is een eye-opener en een goede investering in jezelf.
8 / 10
14 maart 2024
Jelle Krooshof
Training Leidinggeven aan projecten
Erg fijne en nuttige training om meer te leren over jezelf als mens en hoe je andere mensen (zakelijk) beter leert kennen en en dat...
8 / 10
14 maart 2024
Gertjan van de Zandschulp
Training Leidinggeven aan projecten
Waardevol. Een kans om zelf inzicht te krijgen en er op te acteren.
9 / 10
14 maart 2024
Wilfred Methorst
Training Leidinggeven aan projecten
Goede training om een betere projectleider te worden, meer inzichten krijgen in je eigen plus en minpunten en van die van je projectteam/medewerkers. En hoe...
8 / 10
14 maart 2024
Daniel Lewerissa
Training Leidinggeven aan projecten
Het is leerzaam, je kijkt waar je zelf staat. Je leert de groepsdynamiek kennen door middel van Disc.
8 / 10
13 maart 2024
Frank van Wilgenburg
Training Persoonlijk leiderschap
Inzichten in wie ik kan zijn in sommige situaties. En hoe ik dat deels kan omdraaien. De groepsdynamiek was echt heel goed. We voelden elkaar...
8 / 10
13 maart 2024
Patrick Villain
Training Persoonlijk leiderschap
Leuke inhoudelijke training om jouw disc profiel te leren kennen en tevens gesprek en gedrag te leren aanpassen waar nodig. Kleine groep met een concreet...
8 / 10
21 december 2023
John
Training Leidinggeven aan projecten
De aanpak van de trainer was erg goed. Veel geleerd in de korte tijd.

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
Retentiebeleid - IMK Opleidingen

HR Management

Uit deze onderdelen bestaat succesvol retentiebeleid
Retentiebeleid is cruciaal voor het binden en behouden van medewerkers. Lees hier alles over retentiebeleid en de rol van HR.
Nieuws
leidinggeven aan een team - IMK Opleidingen

Management & Leiderschap

Leidinggeven aan een team, de do’s en don’ts
Leidinggeven betekent sturing geven aan een groep medewerkers. Hoe pak je dat aan en wat moet je vooral niet doen?
Nieuws
Emotie op de werkvloer - IMK Opleidingen

Management & Leiderschap

Op de juiste manier omgaan met emotionele medewerkers
Emoties op de werkvloer: je krijgt er als leidinggevende vroeg of laat mee te maken. Onze tips helpen je er op een goede manier mee om te gaan
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.