Na inschrijving ontvang je de factuur per e-mail. De plaatsing van deelnemers doet IMK Opleidingen op volgorde van betaling. In geval van een training of cursus verzoeken we jou om de factuur uiterlijk 30 dagen vóór aanvang te voldoen. Bij opleidingen geldt dat de factuur uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum betaald moet zijn.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden »

Annuleringen

Een annulering wil IMK Opleidingen altijd schriftelijk ontvangen per fax 0172 – 42 34 56 of per e-mail op studieadvies@IMKopleidingen.nl

Annulering tot 5 werkdagen voor aanvang

– Bij annulering tot 5 werkdagen voor aanvang van de cursus wordt 20% van het totale bedrag in rekening gebracht;
– In overleg met, en na toestemming van IMK Opleidingen is het soms mogelijk dat jij je door een andere deelnemer laat vertegenwoordigen, waardoor de annuleringskosten vervallen.
– Binnen één jaar kan dezelfde cursus door dezelfde persoon voor het dan geldende cursusbedrag minus de betaalde 20% alsnog worden gevolgd.

Annulering binnen 5 werkdagen voor aanvang

– Bij annulering binnen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus, is het volledige cursusgeld verschuldigd;
– Het cursusgeld kan niet worden verrekend met toekomstige aanmeldingen of met aanmeldingen van andere personen;
– In overleg met, en na toestemming van IMK Opleidingen is het soms mogelijk dat jij je door een andere deelnemer laat vertegenwoordigen.

Annulering met subsidieregeling

– Maak je gebruik van een subsidie- of andere overheidsregeling (zoals Nederland Leert Door en het STAP-budget), dan geldt dat wanneer je annuleert binnen 5 werkdagen voor aanvang, je de reeds gemaakte kosten verschuldigd bent. Daarnaast gelden vaak nog voorwaarden van de subsidieverstrekker zelf. Wij hanteren hiervoor de volgende kosten:

1-daagse training€ 97,50 excl. btw
2-daagse training€ 195,- excl. btw
3-daagse training€ 345,- excl. btw
4-daagse training€ 395,- excl. btw
Meerdaagse opleiding€ 1195,- excl. btw

Let op: deze kosten zijn exclusief eventuele kosten voor een uitgebreid DISC profiel. Eventuele prijswijzigingen in de toekomst hebben invloed op de annuleringskosten.

Annulering na aanvang van de cursus

Achteraf, dat wil zeggen na het moment dat de cursus van start is gegaan, is annuleren op geen enkele wijze mogelijk en dient het volledige factuurbedrag te worden voldaan.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden »