0172 - 42 34 56

Incompany training Effectief vergaderen en overleggen

Verbeter vergaderingen met onze maatwerktraining, waar je team efficiënter leert vergaderen en de resultaten verbeteren

Icoon trainingsduur Nog niet bekend
Icoon agenda Op aanvraag
Icoon prijs Prijs op aanvraag
Icoon doorsturen Stuur door per e-mail
Incompany Training Effectief vergaderen en overleggen
Inhoud
Programma
Investering
Veelgestelde vragen
Inschrijven

Programma

Op basis van de leerwensen vult de trainer het programma verder in. Wat in ieder geval aan bod komt:

  • Meer of minder vergaderen?
  • Jouw spelregels in de vergadering
  • Verschillende rollen tijdens een vergadering
  • Gespreksstructuren
  • Jouw stijl van communiceren afstemmen op je doel
  • Omgaan met emoties, weerstanden en conflicten
Data & locaties

De training heeft op dit moment (nog) geen trainingsdata. Houd onze website in de gaten voor actuele data of neem contact op met één van onze studieadviseurs via studieadvies@imkopleidingen.nl of 0172 - 42 34 56.

Deze training is alleen beschikbaar als maatwerktraining. Klik hier voor meer informatie.

Wil je van gedachten wisselen over de ontwikkeling van teams of de koers van jullie organisatie? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.  Bel 0172 – 42 34 56 of mail naar studieadvies@IMKopleidingen.nl

Overige informatie

Incompany training op maat

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen

Inleiding Effectief vergaderen en overleggen

Iedereen mag en moet over alles meepraten, anders hebben we het gevoel dat we niet meetellen. Het gevolg: eindeloze vergaderingen zonder concreet resultaat. Dat kan ook anders. Na deze training gaat jouw team weer effectief en efficiënt vergaderen. De kosten gaan omlaag en de resultaten nemen toe.

Voor wie is de training Effectief vergaderen en overleggen?

Deze training is bestemd voor iedereen die met enige regelmaat deelneemt aan een werkoverleg. Deelnemers beheersen basisvaardigheden op het gebied van communicatie. Ze willen tijdens vergaderingen beter hun rol pakken en een constructieve bijdrage leveren aan de besluitvorming.

Training - IMK Opleidingen

Wat ontwikkel ik?

Na afloop van deze praktijkgerichte training communiceren de deelnemers helder en duidelijk hun boodschap. Ze weten goed af te wegen of een vergadering (of hun aanwezigheid daarbij) noodzakelijk is. Ook kunnen ze de vergadertijd efficiënt benutten en komen ze tot concrete afspraken.

Competenties
Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid betekent dat je in staat bent om beslissingen te nemen en actie te ondernemen, ook als je niet alle informatie hebt.
Samenwerken
Samenwerken betekent dat je bijdraagt aan een gezamenlijk resultaat door je eigen kwaliteiten en belangen goed af te stemmen op die van de groep. Je houdt rekening met de behoeften en kwaliteiten van zowel jezelf als de andere groepsleden. Samen bereiken jullie een resultaat waar iedereen voordeel van heeft.
Oordeelsvorming
Oordeelsvorming betekent dat je goed kunt bepalen wat de beste keuzes of beslissingen zijn op basis van informatie die je hebt.
Voortgangsbewaking
Voortgangsbewaking betekent dat je vooruit kunt denken en de voortgang van gemaakte afspraken en plannen kunt controleren. Je zorgt ervoor dat iedereen op schema blijft en eventuele problemen op tijd worden opgelost.
Tact/sensitief gedrag
Tactvol of sensitief gedrag betekent dat je rekening houdt met de gevoelens en behoeften van anderen en respectvol en begripvol met hen omgaat. Je communiceert en handelt op een manier die de relatie bevordert en eventuele spanningen vermindert.
Video thumbnail for youtube video h2b_onlo3jy

Onze aanpak

Leren doe je volgens ons niet alleen in een leslokaal. Daarom ga je na jouw inschrijving meteen online aan de slag met voorbereidingsopdrachten. De training zelf is interactief en jouw leerproces persoonlijk en praktijkgericht. Om het geleerde te borgen, kun je tot twaalf maanden na afloop online contact onderhouden met de trainer en de andere deelnemers.

Trainers

De training wordt gegeven door een ervaren praktijkgerichte trainer met veel praktische kennis van vergadertechnieken en communicatieprocessen.

Praktijkcoaching | IMK Opleidingen

Praktijkcoaching

Wij bieden praktijkcoaching aan, om na een training of opleiding de kennis en vaardigheden nog beter toe te passen in je werk. Terug in het werkveld gaan dingen soms toch anders dan verwacht. Met een coach breng je samen de geleerde lessen in de praktijk. Lees hier meer over praktijkcoaching.

Ontdek Praktijkcoaching
Verbeter je team en ontwikkel jezelf!

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Organisatie versterken - IMK Opleidingen
Maatwerk trainingen Ontdek de kracht van op maat gemaakte incompany trainingen
Formulier - Checklist - Grijs - IMK Opleidingen
Download flyer Download hier gratis de flyer van de incompany training Effectief vergaderen en overleggen
DISC geel - IMK Opleidingen
Studieadvies op maat Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen over de incompany training Effectief vergaderen en overleggen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de training Effectief vergaderen en overleggen voor jouw organisatie? Onze maatwerkadviseurs helpen je graag via 0172 – 42 34 56.

Waarom is de prijs op aanvraag?

Dit is een incompany training. Dat betekent dat de training aangepast kan worden op de wensen van jullie organisatie. Aan de hand van jullie wensen maken we een offerte en dus een prijs op maat.

Kan ik met iemand overleggen over een incompany of maatwerktraining?

Zeker! Daar zijn onze maatwerkadviseurs voor. Ze helpen je graag verder via 0172 – 42 34 56 of doe een aanvraag via de website.

Hoe lang duurt een training?

De meeste trainingen duren 2 dagen. Maar het voordeel van een incompany training is dat je de training helemaal op maat kan maken. Wil je er bijvoorbeeld nog een dag bij of juist een dag af. Bespreek dit van tevoren met de trainer, dan doen wij een voorstel op maat.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.