0172 - 42 34 56
Opleiding projectleider installatietechniek

Opleiding projectleider installatietechniek

Een projectleider binnen de installatietechniek is veelal verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd. Hij begeleidt zijn projecten in goede banen, bewaakt het budget en de deadline én behoudt het contact met veel verschillende individuen en partijen. Door relevante kennis en vaardigheden op te (blijven) doen tijdens een opleiding, training of cursus, weet je als projectleider je mannetje te staan in dit dynamische werkveld.

Projecten begeleiden in de installatietechniek

Heb je de ambitie om projectleider te worden binnen de installatietechniek? Wellicht beschik je wel over de vakinhoudelijke kennis, maar bezit je nog niet de vaardigheden om een project in goede banen te leiden. Tijdens de cursus Projectmanagement ontdek je je rol en verantwoordelijkheden als projectlid of manager. En tijdens de cursus Projectmanagement focus je je op de ontwikkeling van de belangrijkste vaardigheden voor effectief leiderschap.

Communicatie verbeteren

Kan de communicatie binnen jouw projecten wel wat soepeler verlopen? Volg dan de training Communicatie in en rond projecten. Tijdens deze training ontwikkel je de communicatieve vaardigheden die nodig zijn binnen een projectomgeving.

Superman – IMK Opleidingen

Weten welke trainingen en opleidingen in jouw regio gegeven worden?

Bekijk de regiokalender
Regiokalender - IMK Opleidingen

Wet- en regelgeving onder de knie

Als projectleider binnen de installatie- of elektrotechniek is het ook van belang om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving binnen de branche. Daarom is het voor leidinggevenden geen overbodige luxe om een cursus Bouwrecht te volgen. Voor beginners, maar ook voor ervaren leiders die hun kennis willen bijspijkeren.

Opleiding op maat

Heeft jouw bedrijf meerdere projectleiders in dienst? Dan kan het nuttig zijn om een cursus, opleiding of training incompany op maat te laten maken. De training wordt dan op locatie gegeven en de inhoud wordt afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen en situaties uit de werkpraktijk. Onze studieadviseurs nemen graag de mogelijkheden met je door. Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde

trainingen en opleidingen

Reviews van deelnemers
8.6 / 10

Gemiddelde van 4624 beoordelingen

8 / 10
23 april 2024
Kees Van Rijn
Cursus Starten met leidinggeven
Het is zeer interessant om andere situaties van andere mensen te horen, en het ook bespreekbaar maken in de groep. De trainster was duidelijk en...
8 / 10
23 april 2024
Wiebe Mullink
Cursus Starten met leidinggeven
Goede bewustwording en handige allround tips voor degene die denken leidinggevende te willen worden of die net begonnen zijn.
8 / 10
23 april 2024
Marloes de Haan
Cursus Starten met leidinggeven
Geeft veel inzicht over eigen karakter en handelen/gedrag. Maar ook over typen karakters van medewerkers. Daardoor kun je vanuit begrip effectiever leiding geven en communiceren.
8 / 10
23 april 2024
Bria n Brosius
Cursus Starten met leidinggeven
Leuke interactieve training met een leuke docente.
9 / 10
20 maart 2024
John Klein Herenbrink
Cursus Starten met leidinggeven
Zeer leerzaam, vanuit een duidelijke veilige rol. Zeer persoonlijke benadering.
9 / 10
14 maart 2024
Wilfred Methorst
Training Leidinggeven aan projecten
Goede training om een betere projectleider te worden, meer inzichten krijgen in je eigen plus en minpunten en van die van je projectteam/medewerkers. En hoe...
8 / 10
14 maart 2024
Daniel Lewerissa
Training Leidinggeven aan projecten
Het is leerzaam, je kijkt waar je zelf staat. Je leert de groepsdynamiek kennen door middel van Disc.
8 / 10
14 maart 2024
Jelle Krooshof
Training Leidinggeven aan projecten
Erg fijne en nuttige training om meer te leren over jezelf als mens en hoe je andere mensen (zakelijk) beter leert kennen en en dat...

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuws
Wat is scrum - IMK Opleidingen

Projectmanagement

Wat is scrum?
Scrum is een flexibele manier van werken binnen een project. In zogenaamde ‘sprints’ van steeds 1 tot 4 weken werkt het team aan een product of project.
Nieuws
Notuleren - IMK Opleidingen

Schriftelijke communicatie

Notuleren of een verslag maken, zo pak je dat aan
Niet iedereen vindt notuleren leuk. Maar met deze tips doe je het efficient óf je kiest voor een andere creatieve vorm. Zoals zakelijk tekenen!
Nieuws
projectcommunicatie

Projectmanagement

Do’s en don’ts voor effectieve projectcommunicatie
Wil je de samenwerking binnen jouw projecten verbeteren? Pak dan eerst de projectcommunicatie aan met deze do's en don'ts.
Doe meer inspiratie op »
Studieadvies background
Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur
Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?
Icoon nieuwsbrief
Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2024 - IMK Opleidingen B.V.