31 mei 2021

Update 31 mei 2021: we mogen weer klassikaal trainen!

Goed nieuws! We mogen weer klassikaal trainen. In de persconferentie van 28 mei is aangegeven dat vanaf zaterdag 5 juni stap 3 van het corona openingsplan gezet wordt. Niet door de overheid erkende opleidingsactiviteiten op alle locaties zijn weer toegestaan, wanneer maatregelen worden nageleefd die gelden voor specifieke locaties. Een toegangstest is daarbij niet nodig. Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen en ons coronaprotocol.

Ons team is uiteraard erg blij dat we na 4,5 maand weer volledig klassikaal mogen trainen.

Heb jij in de komende periode een klassikale training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie. Wil je liever nog niet klassikaal trainen, maar wel online meedoen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 43 45.

Wil je voor de zomervakantie nog een training volgen? Bekijk dan de altijd-door-pagina met het overzicht van alle trainingen en opleidingen die doorgang hebben.

Trainingen en opleidingen met ‘altijd-door-garantie’

Onze trainingen met startgarantie gaan allemaal door. Klassikaal als het mag, online als het niet anders kan. Schrijf je dus gerust in voor een training, opleiding of cursus. Als het minimum aantal deelnemers bereikt is, dan gaat deze hoe dan ook door.

Met ons unieke aanbod van ongelimiteerd herhalen kun je de training of opleiding altijd opnieuw volgen, bijvoorbeeld als de eerste keer online was en het nu weer fysiek op locatie kan. Of als je de nieuwe inzichten gewoon nog eens wilt opfrissen.

Als de trainingen klassikaal plaatsvinden, dan wordt dat uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand gedaan. Wij houden dan de richtlijnen van het RIVM, de NRTO en die van de locatie aan. Op IMK Leren Online, waartoe iedere deelnemer toegang krijgt, lichten we de veiligheidsregels toe.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meeste gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 - 42 34 56 of [email protected]. We staan graag voor je klaar!