13 april 2021

Update 24 februari 2021

De lockdown maatregelen zijn versoepeld. Het reguliere onderwijs gaat langzaam van start. Trainingen mogen wel gegeven worden op eigen locaties. IMK Opleidingen heeft deze helaas niet. Klassikale trainingen en opleidingen die in de komende periode gepland staan, vinden daarom online plaats. Wij hebben tenslotte de ‘altijd-door-garantie’. De Nipex examens gaan door en zijn op locatie mogelijk.

Heb jij in de komende periode een klassikale training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie. Daar staat ook uitgelegd hoe het trainen via Zoom werkt. Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen met onze supportafdeling via 0172 – 42 43 45.

Online trainen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen.  Dit zijn de 5 redenen waarom online trainen écht iets toevoegt:

  1. Werken aan persoonlijke ontwikkeling werkt als een motivator.
  2. Door verschillende trainingsmethode is online trainen net zo interactief als klassikaal trainen.
  3. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers helpt bij het behouden van medewerkers.
  4. Door onze praktijkgerichte methode kunnen de geleerde vaardigheden direct toegepast worden.
  5. De coronacrisis vraagt om nieuwe vaardigheden die ontwikkeld moeten worden

Ben je benieuwd hoe digitaal trainen werkt? Bekijk dan deze video.

Of lees deze artikelen:
Online trainen: net zo praktisch en iedereen kan het!

Ervaring met online trainen van gedrag

Trainingen en opleidingen met ‘altijd-door-garantie’

Vanaf nu gaan de trainingen met startgarantie allemaal door. Schrijf je dus gerust in voor een training, opleiding of cursus. Als het minimum aantal deelnemers bereikt is, dan gaat deze hoe dan ook door. Mochten de richtlijnen van het RIVM voorschrijven dat dit niet klassikaal kan, dan wordt het een online training. Met onze unieke optie tot ongelimiteerd herhalen kun je de training of opleiding altijd opnieuw volgen, bijvoorbeeld als dit weer fysiek op locatie kan.

Als de trainingen klassikaal plaats vinden, dan wordt dat uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand gedaan. Wij houden dan de richtlijnen van het RIVM, de NRTO en die van de locatie aan. Op IMK Leren Online, waartoe iedere deelnemer toegang krijgt, lichten we de veiligheidsregels toe.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meeste gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 - 42 34 56 of [email protected]. We staan graag voor je klaar!