28 februari 2022

Update 28 februari 2022: informatie over het volgen van een training in coronatijd

Gelukkig mochten we alweer enige tijd trainingen en opleidingen klassikaal verzorgen. Maar met de nieuwe versoepelingen is nu ook het Coronatoegangsbewijs niet meer nodig bij onze locaties.

Mocht je corona gerelateerde klachten hebben of in quarantaine zitten tijdens één van jouw trainingsdagen, neem contact op met onze supportafdeling via 0172 – 42 34 56. Wij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden.

Trainingen en opleidingen met ‘altijd-door-garantie’

Onze trainingen met startgarantie gaan allemaal door. Klassikaal als het mag, online als het niet anders kan. Schrijf je dus gerust in voor een training, opleiding of cursus. Als het minimum aantal deelnemers bereikt is, dan gaat deze hoe dan ook door.

Met ons unieke aanbod van ongelimiteerd herhalen kun je de training of opleiding altijd opnieuw volgen, bijvoorbeeld als de eerste keer online was en het nu weer fysiek op locatie kan. Of als je de nieuwe inzichten gewoon nog eens wilt opfrissen.

Wij houden de richtlijnen van het RIVM, de NRTO en die van de locatie aan. Op IMK Leren Online, waartoe iedere deelnemer toegang krijgt, lichten we de veiligheidsregels toe.

Vragen?

Heb je nog vragen of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 0172 – 42 34 56 of service@imkopleidingen.nl. We staan graag voor je klaar!