Vraag de gratis OR-puzzel aan

Zo krijgt u écht inzicht in uw OR-team

Vraag hem hier aan, de OR-puzzel van IMK Opleidingen. Hij bevat alle stukken, die ook in een effectief OR-team zitten. Leg hem samen met uw OR-leden voor het beste inzicht. Ontdek waar uw ondernemingsraad al goed in is en op welke onderdelen verbeteringen te behalen zijn.

OR-model puzzel OR trainingen IMK Opleidingen

Vraag hem hier aan:

 


OR-model puzzel OR trainingen IMK Opleidingen

De OR-puzzel

De puzzel is ontworpen aan de hand van het Model Effectieve Ondernemingsraad welke is ontwikkeld door OR-online.nl. Deze laat zien waar er mogelijk knelpunten zijn in uw ondernemingsraad en waar uw OR juist erg effectief is. Het model is tevens de basis van onze OR-trainingen.

Studieadviseurs IMK Opleidingen Op onze speciale ondernemingsraadpagina vindt u al onze klassikale OR-trainingen en onze incompany mogelijkheden. Ook leest u daar een toelichting op de vier kwadranten.

Wilt u hulp bij het leggen van de puzzel of wilt u liever dat een van onze OR-trainers het model persoonlijk komt uitleggen? Geen probleem! Wij helpen u graag om de uitdagingen binnen uw medezeggenschapsraad in kaart te brengen. Maak direct een afspraak via 0172 – 42 34 56 of studieavies@IMKopleidingen.nl.