9 oktober 2014

Beste trainer van IMK Opleidingen,

Ook binnen ons bedrijf zien we dat de economie aantrekt, gelukkig maar. Hierdoor neemt de werkdruk toe. Het gevolg is dat veel van onze medewerkers ontzettend hard aan het werk zijn. Bij een aantal van hen brengt dit flink wat stress met zich mee. We willen voorkomen dat dit ten koste gaat van het werkplezier en uiteindelijk ook de resultaten.
Kunt u ons adviseren? 

 
Met vriendelijke groet,
Een HR manager

 


Beste HR manager,
 
Uw zorgen zijn begrijpelijk. Wij zien bij veel organisaties op dit moment dat de groeiende economie veel extra werkdruk oplevert. Bedrijven zijn terughoudend met het aannemen van nieuw personeel. In deze situatie is zowel hard werken als slim werken van belang. En dat wordt nog wel eens vergeten.
 
Onze cursus Timemanagement en stresspreventie zorgt ervoor dat mensen op kritische wijze naar hun dagelijkse werkzaamheden gaan kijken. Ze zien waar ze nog tijd kunnen winnen. Zo neemt de werkdruk af en gaat de kwaliteit van hun werk juist omhoog.

De oplossingen die u tijdens de cursus gezamenlijk ontwikkelt, gaan verder dan agenda’s, tijdsanalyse en elektronische hulpmiddelen. Deelnemers gaan aan de slag met hun persoonlijke prioriteiten, doelen en missie. Onze trainers hebben veel ervaring op het gebied van timemanagement en stresspreventie, zowel op individueel als organisatieniveau. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. We adviseren u graag. Bel ons via 0172 – 42 34 56 of stuur een e-mail aan Studieadvies@IMKopleidingen.nlTM_vliegen klein

Met vriendelijke groet,
Bert Pol
Directeur Training & Development