1 december 2014

Beste trainer van IMK Opleidingen,

In januari hebben wij onze beoordelingsgesprekken weer gepland staan. Ik wil een aantal onervaren leidinggevenden een training aanbieden op dit gebied. Hebben jullie daarnaast ook iets voor mensen die al eens een training over dit onderwerp hebben gevolgd?
 
Met vriendelijke groet,
Een HR manager

 


Beste HR manager,

Voor de nieuwe leidinggevenden hebben we de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken. Deze kunnen zij in ons open programma volgen of we organiseren de training Maatwerk bij jullie op kantoor.

Uit uw eigen praktijk
In deze praktijkgerichte training wordt geoefend met de voorbereiding, gesprekstechnieken en omgaan met reacties van medewerkers. Ook komen onderwerpen aan bod zoals het doel van deze gesprekken, het vaststellen van beoordelingscriteria en het maken van concrete afspraken. Deelnemers werken altijd met hun eigen casuïstiek (en eventueel de beoordelingsformulieren).

VerdiepingsdagBF_700px
Daarnaast hebben wij een incompany verdiepingsdag ontwikkeld. Mensen die de tweedaagse training al gevolgd hebben en de theorie beheersen, gaan hierbij een stapje verder met het oefenen van de gespreksvaardigheden. De deelnemers bereiden zich voor met hun eigen praktijkcases. Zo krijgen ze feedback op situaties die zich ook echt voordoen in hun eigen werk. Het is een intensieve training van één dag, waarna de leidinggevenden weer scherp zijn om de beoordelingsgesprekken te kunnen voeren.

Vrijblijvend advies

Wilt u hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. We adviseren u graag. Bel ons via 0172 – 42 34 56 of stuur een e-mail aan Studieadvies@IMKopleidingen.nl.

Met vriendelijke groet,
Bert Pol
Directeur Training & Development