3 mei 2022

Al een aantal jaar heeft IMK Opleidingen een samenwerking de Archipel Academy. Archipel Academy werkt samen met de beste opleiders van Nederland. Ze zijn een organisatie die de medewerkers van bedrijven zoals Heineken, VodafoneZiggo, Bosch en Philips helpt bij het maken van een volgende stap in hun carrière door middel van een learning & development platform.

Bert Pol (directeur Training & Development bij IMK Opleidingen) is laatst langs geweest bij Archipel Academy om een podcast op te nemen waarin het onderwerp Praktisch leidinggeven centraal staat. Praktisch leidinggeven is ook de titel van het boek wat Bert heeft geschreven. Hij gaf zelf in het verleden veel trainingen en op verzoek van de deelnemers heeft hij dit boek uitgebracht omdat zij graag voorbeelden wilden hebben op papier. In de podcast worden verschillende onderwerpen uit het boek besproken denk aan:

  • Hoe word je een goede leider?
  • Leidinggeven vanuit je kwaliteiten
  • Wat is een goede communicatie?
  • Hoe voer je een goed gesprek met je medewerkers?

Bovendien worden er praktische tips behandeld waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Nieuwsgierig geworden? Beluister de podcast hier.

Podcast Archipel - praktisch leidinggeven - IMK Opleiding

Wil je gratis het eerste hoofdstuk van het boek “Praktisch leidinggeven: hét handboek voor leidinggevenden” ontvangen? Vul dan hieronder jouw gegevens in:

    Download het eerste hoofdstuk!