22 augustus 2018

Ik ben Denise Rösken en mijn passie is mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. En waar kan dat beter dan bij IMK opleidingen?
Mijn expertise in het trainen ligt op het gebied van management & leiderschap,  communicatie en persoonlijke effectiviteit. Jezelf mogen zijn, voor jezelf mogen kiezen en dat ook op een goede manier kunnen communiceren. 

Aangeboden: zwemvest voor een leidinggevende

Voordat ik trainer werd, was ik leidinggevende, doorgegroeid vanaf de werkvloer. Mijn eigen leidinggevende zat ziek thuis en het management vroeg mij of ik haar tijdelijk wilde vervangen. Ik voelde me gevleid en vond het een uitdaging, dus heb ik het met beide handen aangepakt.

Toen was ik ineens leidinggevende. Ik ben maar in het diepe gesprongen. Kopje onder en gedaan waarvan ik dacht dat goed was. Hierdoor herken ik ontzettend veel van wat onze deelnemers meemaken op de werkvloer. Al zwemmende had ik heel veel behoefte aan tips en ik ben blij dat ik deze nu met andere leidinggevenden kan delen. Zodat zij niet kopje onder hoeven maar alvast een zwemvest aan hebben.

Nee kunnen zeggen

In mijn leven ben ik een aantal keer over mijn eigen grenzen heen gegaan. Ik hield veel rekening met anderen, maar geen rekening met mezelf. Dat ging natuurlijk een keer goed mis. Ik ging over mijn grens, op werk, in mijn privéleven en op lichamelijk vlak. Ik ben er mee aan de slag gegaan, heb er heel veel van geleerd en ben er sterker uit gekomen. De opgedane kennis, uit opleidingen en eigen ervaring, deel ik graag met anderen, zodat ook zij beter hun grenzen leren aanvoelen, erkennen en stellen.

>> Bekijk al onze andere collega's en trainers hier

 

Lees ook de whitepapers geschreven door Denise:

 

Even voorstellen Denise