7 januari 2014

Beste IMK trainer,
 
Ik werk nu een tijdje op de afdeling personeelszaken. Het gaat me best goed af, ondanks het feit dat ik zonder vooropleiding in die functie ben gerold. Toch merk ik dat ik af en toe kennis en vaardigheden te kort kom. Kunnen jullie mij helpen?

Vriendelijke groeten, een hr-medewerker


Beste hr-medewerker,

Ja, dan bent u bij ons echt aan het goede adres. Wij hebben een prachtige opleiding, waarmee u uw vaardigheden kunt ontwikkelen en versterken. De opleiding Human Resource Management A is van begin tot eind gevuld met praktische kennis en vaardigheden, die u meteen kunt toepassen in uw functie.
Een echte meerwaarde is de ervaringsuitwisseling. Regelmatig spreken deelnemers hun verbazing erover uit dat andere mensen in hr-functies tegen dezelfde situaties aanlopen als zijzelf. Er zijn namelijk veel mensen die zonder hr-opleiding naar een personeelsfunctie zijn doorgegroeid. Een ieder heeft zo zijn of haar werkwijze ontwikkeld, wat leerzaam kan zijn voor anderen. Sommige deelnemers leggen elkaar zelfs na de opleiding nog praktijkvraagstukken voor.

Daarnaast heb ik zelf veel praktijkervaring en allerlei bedrijven van binnen gezien. Dat maakt het voor mij gemakkelijk om me in uw situatie te verplaatsen en in te spelen op uw specifieke leerwensen. En de praktijkgerichte aanpak van IMK Opleidingen maakt dat u, wat u vandaag leert, morgen al gaat toepassen.
Wilt u meteen beginnen? In februari en maart 2014 starten onze opleidingen weer.

Als u zich voor dit startmoment inschrijft, ontvangt u een iPad mini 16GB Wi-Fi cadeau. Vermeld daarvoor bij uw aanmelding de kortingscode 14VIPADN. Lees over de voorwaarden meer op onze website.

Deze iPad mini is niet alleen een prachtig cadeau, maar ook handig voor uw opleiding. Met de app ‘IMK Leren Online’ heeft u digitaal toegang tot het studiemateriaal en tal van andere handige hulpmiddelen. Tevens kunt u via deze app met medecursisten en de trainer communiceren.

Met vriendelijke groet,
Bart van Roosendaal
Trainer bij IMK Opleidingen