De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen
Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Whitepaper: 6 belachelijk simpele manieren om ‘nee’ te zeggen

  • Zegt u ‘ja’ terwijl u ‘nee’ wilt zeggen?
  • Heeft u moeite met ‘nee’ zeggen?
  • Loopt u uzelf regelmatig voorbij?
  • Staat u altijd klaar voor anderen, maar vergeet u uzelf?
  • Bent u dit zat en wilt u dit veranderen, maar weet u niet hoe?

Nee zeggen - IMK OpleidingenHerkenbaar? Lees dan verder en download onze whitepaper “6 belachelijk simpele manieren om ‘nee’ te zeggen!”

Voor anderen klaar staan is mooi. Maar als het ten koste gaat van uzelf, dan wordt het een ander verhaal. Ontvang 6 belachelijk simpele manieren om ‘nee’ te zeggen, welke u direct kunt toepassen. U vergroot hiermee meteen uw persoonlijke effectiviteit en gaat beter om met uw time managementTrainer Denise Rösken vertelt u hoe u effectief ‘nee’ kunt zeggen!

 


We geven u alvast één tip!

1. Ja, én…

Door ‘Ja, en…’ te antwoorden op een verzoek creëert u de ruimte om invloed uit te oefenen op de situatie.

Wilt alle tips ontvangen? Download dan direct de uitgebreide whitepaper waarin Denise precies uitlegt hoe u dit zelf in de hand hebt en dat zonder schuldgevoel. 

Wilt u met mij van gedachten wisselen over uw uitdagingen? Stuur me een e-mail of bel via 0172 – 42 34 56.

Denise Rösken
Trainer
Denise@imkopleidingen.nl


Training Persoonlijke effectiviteit

Heeft u moeite om u uit te spreken en voor uzelf opkomen? Zonde! Er zit vaak veel meer in dan er nu uitkomt. In de praktijkgerichte training Persoonlijke effectiviteit oefent u in een veilige omgeving uw sociale vaardigheden als assertiviteit en feedback geven en ontvangen. Na afloop staat u sterker in uw schoenen en werkt u prettiger samen in een team. 

Training Time management en stresspreventie

Door vele vragen van collega’s en klanten en een eindeloze stroom e-mails, stapelt uw werk zich op. De hoge werkdruk maakt dat u vooral brandjes aan het blussen bent. Gelukkig kan dat ook anders. De praktijkgerichte training Time management en stresspreventie biedt handvatten voor meer structuur in uw werk, een beter agendabeheer en een prioriteitenmatrix. De werkstress vermindert, u heeft overzicht en u krijgt weer grip op uw werk en op uzelf. 

 


Anderen lazen ook: