15 oktober 2018

Algemeen directeur Marie-José Blijlevens vertelt over 20 jaar IMK Opleidingen: we begonnen als jonge honden en de buitenwereld geloofde niet dat we het zouden redden. Toch zijn we dankzij die jonge hondenmentaliteit dé praktijkgerichte opleider voor doorgegroeide vakmensen geworden.

Ons aanbod voor uw behoeften

Natuurlijk is er veel veranderd, zoals het leren op de werkvloer. Medewerkers leren tegenwoordig veel meer continu: in de praktijk en op andere manieren. Ook ons aanbod voor trainingen en opleidingen is enorm verbreed.

Vooral door goed naar u te luisteren hebben wij dat samen ontwikkeld. Zodat wij uw behoeften en ontwikkelwensen vertalen naar de praktijk. Zowel in ons open trainingsprogramma als in de maatwerk en incompany trajecten.

Volop in ontwikkeling

Blended Learning nog verder doorontwikkeld
Zoals u van ons gewend bent, blijven we volop in ontwikkeling en staat de praktijk altijd voorop. Daarom blijven we ons breed leerconcept verder ontwikkelen en verbeteren. Ook is IMK Leren Online, onze digitale leeromgeving, helemaal op maat te maken voor onze incompany klanten. Formulieren, interne procedures en praktijksituaties worden doorvertaald naar de situatie van de klant.

Nieuw: Lean Six Sigma
Dit najaar bereiden we ons aanbod uit met de populaire Lean Six Sigma trainingen. Dit is een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen en organisaties. Wordt vervolgd!

Uitbreiding HR seminars
Daarnaast starten vanaf 2019 de nieuwe seminars over actuele HR-thema’s als werkgeluk, AVG en werving en selectie via social media. In één dag leren de deelnemers alle ins en outs over deze onderwerpen. Interactief en efficiënt!

Blijven luisteren

We hebben in twintig jaar ups en downs gekend. Maar als hecht team konden we tegenslagen aan en vierden we de successen. Dat hechte gevoel is door de jaren heen altijd blijven bestaan, ook met nieuwe collega’s. Nog altijd met die jonge hondenmentaliteit: vol passie, toewijding, motivatie en oprechte betrokkenheid bij uw organisatie.

Ook de komende jaren blijven wij goed naar u luisteren en kunt u rekenen op onze hulp bij de ontwikkelbehoeften van uw organisatie. Dus heeft u suggesties of wilt u met mij van gedachten wisselen over uw uitdagingen? Stuur me een e-mail of bel via 0172 – 42 34 56.

Marie-José Blijlevens
Algemeen directeur
Marie-Jose@imkopleidingen.nl

Reis door de tijd - 20 jaar IMK Opleidingen