Ruben – IMK Opleidingen
Functie Marketing medewerker

Hallo! Ik ben Ruben. Ik ben marketeer en ben verantwoordelijk voor het publiceren van content op de website en sociale media. Denk dan bijvoorbeeld aan het maken van de sociale mediaplanningen en uitvoering hiervan of het publiceren van artikelen. Ik vind dit erg leuk omdat het gevarieerd werk is en geen dag hetzelfde.

Leren

Ik leer veel over hoe je potentiële klanten naar je platform kunt krijgen. Ik vind het belangrijk om mezelf steeds verder te ontwikkelen als marketeer en dus veel bezig zijn met steeds iets nieuws leren. Dit motiveert mij om het beste uit mezelf te halen. Het is leuk om onszelf uit te dagen om steeds betere resultaten te behalen zoals de stijging van volgers, websitebezoekers en aanmeldingen.

Bij IMK Opleidingen

Ik kan makkelijk samenwerken en sparren met mijn marketing collega's als ik ergens niet uit kom en vind daarom de samenwerking erg fijn verlopen. Ook andere collega’s zijn makkelijk te benaderen en iedereen gaat leuk met elkaar om.

Dit ben ik

Mijn motto is: pluk de dag. Naast mijn werk bij IMK Opleidingen ben ik veel bezig met sporten: voetballen, fitness en hardlopen. Daarnaast ben ik bijna elke dag met mijn vrienden of vriendin. Tot slot ben ik vaak bezig met online marketing en ondernemen voor mezelf. Zo ben ik bijvoorbeeld momenteel bezig met het bouwen van een website voor mijn moeders bedrijf en heb zelf in het verleden ook een aantal webshops gebouwd en onderhouden.