Rhayzha - IMK Opleidingen
Functie Trainingscoördinator

Hallo! Ik ben Rhayzha. Als trainerscoördinator ben ik verantwoordelijk voor het gehele proces van een open inschrijving. Vanaf de inschrijving die binnenkomt tot de laatste lesdag van de training ben ik in contact met de deelnemers en de trainer. Het is een hele veelzijdige functie, omdat je met alle afdelingen moet schakelen. Maar ook het vele contact wat ik heb met onze deelnemers vind ik erg leuk.

Persoonlijk

Ik word blij van de persoonlijke gesprekken die ik voer met deelnemers. Aan het eind van elke training ontvangen wij een evaluatie van de deelnemer. Ik ben dan altijd heel blij om te zien dat ze goed geholpen en tevreden zijn met onze service. Ik werk graag bij IMK Opleidingen vanwege het diverse maar gezellige team. We gaan met elkaar voor het beste resultaat.

Ik kan jou helpen met...

Bij IMK Opleidingen kan ik jou helpen met alles wat te maken heeft met een inschrijving voor een training. Bijvoorbeeld als je niet kunt inloggen in LOL, als je je training wilt wijzigen naar een ander moment, als het niet lukt om jou DISC-vragenlijst in te vullen of als je vragen hebt over jouw factuur.

Dit ben ik

Mijn motto is: “Wacht niet op een goede dag, maak er zelf één”. Naast mijn werk bij IMK Opleidingen sport ik graag en in de zomer ga ik graag naar een festival.