Patrick van der Gulik - IMK Opleidingen
Functie Trainer
Specialisatie Leiderschap en communicatie
"In alle veiligheid iemand laten ontdekken wat wel en niet werkt en daarmee echt iets kunnen betekenen, dat is toch geweldig?"

Hallo! Ik ben Patrick van der Gulik, ik verzorg Leiderschaps- en communicatie trainingen voor IMK Opleidingen.

Van jongs af aan vond ik het al leuk om mensen te helpen met inzichten die mij ook hadden geholpen. Dat begon al op voetbal bijvoorbeeld, waarbij ik teamgenootjes probeerde te coachen, maar ook tijdens mijn carrière bij een grote bank nam ik vaak automatisch de coachende en leidende rol op me. Ik ben dat op enig moment ook bewuster gaan doen en heb diverse opleidingen gevolgd om zo effectief mogelijk te trainen en coachen. Uiteindelijk heb ik zelfs mijn baan bij de bank opgezegd om full time met dit mooie vak bezig te kunnen zijn!

Mijn passie

Mensen kunnen vaak veel meer dan dat ze zelf beseffen. Ik vind het geweldig om mensen daar van bewust te maken en ze inzichten en vaardigheden te leveren die ze kan helpen.

Mijn aanpak

Van deelnemers krijg ik vaak terug dat ik heel snel veiligheid creëer. Daarnaast probeer ik ook veel lol te maken met de mensen. En het allerbelangrijkste: mensen voelen dat ik ze serieus neem.

Belangrijk is voor mij

Respect en veiligheid staan voor mij bovenaan. Dat wil ik in iedere training laten voelen aan de deelnemers.