Nicole - IMK Opleidingen
Functie Directeur IMK Opleidingen
Linkedin Bekijk profiel
Telefoonnummer 0172 - 42 43 56

Hallo! Ik ben Nicole. Ik ben als algemeen directeur verantwoordelijk voor de continuïteit en ontwikkeling van IMK Opleidingen op de langere termijn. Leidraad in mijn werk is de vraag of we de goede dingen voor onze klanten en met onze medewerkers en leveranciers doen en of we die dingen ook goed doen. 

Strategisch en praktisch 

Ik houd ervan om strategische keuzes heel praktisch te maken en ik houd van de afwisseling tussen conceptueel en creatief "denkwerk" en operationeel "doe-werk". Ik vervul graag de rol van verbinder en vernieuwer. Mijn belangrijkste drijfveer in mijn werk is om eraan bij te dragen dat mensen met plezier, succesvol en zinvol werk kunnen doen. Dat geldt zowel voor mijn klanten als voor mijn eigen medewerkers. In mijn ondernemerschap streef ik naar enthousiaste klanten, zowel over de praktische toepasbaarheid van onze trainingen en opleidingen in hun werk als over de persoonlijke wijze waarop wij onze dienstverlening inhoud geven. 

Bij IMK Opleidingen 

IMK Opleidingen is een organisatie waarin jezelf ontwikkelen hoog in het vaandel staat, waar het nemen van eigen initiatief en verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd en waar een goede samenwerking de norm is. 

Dit ben ik 

Mijn motto is: “Alles wat aandacht krijgt, groeit”. Naast mijn werk bij IMK Opleidingen, speel ik o.a. klarinet in een bigband.