Mieke Konings.
Functie Trainer
"Samen werken we aan jouw persoonlijke vooruitgang"

Hallo! Ik ben Mieke Konings, trainer bij IMK Opleidingen, coach en psycholoog arbeid & organisatie. De soort trainingen ik geef zijn; management leiderschap, communicatie, persoonlijke effectiviteit, praktijkbegeleiden, werkplekbegeleiden, ambassadeurstrainingen, stresshantering, timemanagement. Ik ben begonnen als HR-consultant en heb ik interne trainingen leidinggeven naar mij toe getrokken en vervolgens ben ik mij volledig gaan richten op trainen en coachen.

Mijn passie

Van kinds af aan hou ik erg van dieren en mensen. Ik heb destijds overwogen om dierenarts te worden, maar het is bedrijfspsycholoog geworden!

Mijn aanpak

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd", een oud Hollands gezegde maar m.i. oh zo waar! Doorgaans besteden we een groot deel van onze week aan werk. Dus hoe belangrijk is het om je werk met plezier en passie te doen?!

Versterken van je competenties, meer inzicht in je drijfveren en ambities maakt dat alles soepeler verloopt. Je haalt dan optimaal rendement, voldoening en plezier uit je werk!

Middels trainingen en coaching kunnen flinke stappen in de goede richting worden gezet!!

Belangrijk is voor mij

Ik ben zelfstandig gevestigd Register Psycholoog NIP/Arbeid&Organisatie en ben dus opgeleid in de 'softe sector'. Grappig genoeg gaat mijn passie uit naar branches die wat sceptisch staan tegenover 'dat wereldje'. Ik werk graag en veel binnen de technische sector, waar je vaak directe, no-nonsense omgangsvormen tegen komt.