Michelle - IMK Opleidingen
Functie Marketeer
Linkedin Bekijk profiel

Hallo! Ik ben Michelle. Ik ben marketeer bij IMK Opleidingen. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat de website er op en top uitziet, dat ik verantwoordelijk ben voor campagnes en projecten binnen onze afdelingen en dat we er met elkaar voor zorgen dat iedereen IMK Opleidingen kent.

Elke dag iets anders

Het leuke aan mijn functie vind ik dat we ontzettend veel kanten van marketing zien. Omdat we met een kleine afdeling zijn, werk je aan het gehele marketingproces, van a tot z. We zetten hierbij verschillende kanalen in wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is. De ene dag ben ik bezig met ons online marketingbureau om de website te verbeteren en de andere dag coördineer ik video-opnames of schakel ik met onze sales afdeling om ervoor te zorgen dat ze de juiste leads binnen krijgen.

Bij IMK Opleidingen

Ik werk met veel plezier bij IMK Opleidingen. Onze missie is om onze doelgroep de kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Dit vind ik erg belangrijk! We werken met een klein team en de lijnen binnen de organisatie zijn kort. Dit maakt het samenwerken een feestje. Doordat we een zelforganiserende organisatie zijn krijgen we veel vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen en onszelf te ontwikkelen.

Dit ben ik

Mijn motto is: “Een negatieve geest zal je nooit een positief leven geven”. Naast mijn werk bij IMK Opleidingen geef ik gymles aan jongeren. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en ben ik gek op reizen.