Lisa Whale- nijsten - IMK Opleidingen
Functie HR medewerker en Trainerscoördinator
Telefoonnummer 0172 – 42 34 52
"Klaarstaan voor anderen en dingen regelen, daar hou ik van."

Hallo! Ik ben Lisa. Ik ben verantwoordelijk voor de personeelszaken binnen IMK Opleidingen. Ik zorg dat alles goed geregeld is voor het personeel, bied een luisterend oor, maar ben ook de verbindende schakel tussen het personeel en de directie. Dit combineer ik met mijn rol als trainerscoördinator, waar ik een vraagbaak ben voor onze trainers, seizoensplanningen maak, het contractuele aanspreekpunt ben en de trainers monitor. 

Mensenmens 

Het leuke aan mijn functie vind ik het klaarstaan voor mensen, een luisterend oor bieden en oplossingsgericht zijn. Geen dag is hetzelfde! Ik doe dit omdat het in me zit. Ik zie mezelf als een mensenmens, dus ik krijg energie van mensen verder helpen en voor ze klaarstaan. Ik ben tevreden als we het beste uit een persoon naar boven kunnen halen. Eenieder heeft meer in zich dan hij/zij zelf soms ziet. 

Bij IMK Opleidingen 

Ik vind het mooi dat we deelnemers van alle leeftijden hebben en met allerlei opleidingsniveaus. Je bent nooit te oud om te leren zolang je er maar voor openstaat. Door dat ik trainers monitor zie ik veel deelnemers en het enthousiasme van de deelnemers stimuleert mij om telkens dat stapje bij te zetten, ook in mijn eigen ontwikkeling. Het fijne aan IMK Opleidingen vind ik de informele setting, de zelforganisatie en de kansen die ik hier krijg. Deze organisatie laat haar medewerkers groeien en dat mag met vallen en opstaan! 

Dit ben ik 

Mijn motto is: Het perfecte moment komt nooit, doe het daarom vandaag. Naast mijn werk bij IMK Opleidingen vind ik het leuk om te koken, bakken en nagels te lakken (van mijzelf en bij anderen).