Jose Geerdes - IMK Opleidingen
Functie Trainer
''Door mijn achtergrond kan ik juridische kennis vertalen naar de dagelijkse praktijk.''

Hallo! Ik ben José Geerdes, ik werk inmiddels 9 jaar als advocaat en ben gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Daarvoor heb ik gewerkt in diverse HR functies en als manager. Die achtergrond helpt bij het vertalen van juridische kennis naar de dagelijkse praktijk van cursisten. Dat doe ik bij voorkeur door middel van voorbeelden uit de praktijk of vragen van cursisten zodat de juridische stof tot leven komt.

Mijn passie

Arbeidsrecht is heel dynamisch en je hebt vaak te maken met emoties van mensen. De uitdaging is dan om zaken zodanig aan te pakken dat mensen bij afsluiting van de zaak toch een goed gevoel hebben. Sociaal verzekeringsrecht is juist juridisch best ingewikkeld en daardoor vaak een behoorlijke puzzel en uitdaging.

Mijn aanpak

In de training probeer ik uiteraard om mijn kennis over te dragen maar vooral ook om voorbeelden uit mijn eigen praktijk te geven zodat de theorie gaat leven. Daarnaast geef ik graag ruimte aan vragen van cursisten, bij voorkeur over zaken die voor hen actueel zijn.