Han Vossen -IMK Opleidingen
Functie Sr. Trainer-coach
E-mailadres h.vossen@ipv.nl
“Het beste in mensen verbeteren: dat is de kunst"

Hallo! Ik ben Han Vossen, ik werk als senior trainer en coach. Ik ben allround inzetbaar op: communicatie en samenwerken, gespreksvaardigheden, sales, adviesvaardigheden, presentatievaardigheden, klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, timemanagement, conflicthantering, effectief beïnvloeden, leiderschap, coachen en motiveren, verandermanagement, intervisie, service en hostmanship, diefstalpreventie en overval, agressie, lichaamstaal interpretatie, zakelijk schrijven en persoonlijke coaching. Na diverse interim projecten als manager heb ik in het jaar 2000 besloten me te gaan richten op waar mijn passie echt ligt!

Mijn passie

In mijn werk train en coach ik al bijna 25 jaar met veel plezier mensen in bedrijven, om het beste in zichzelf te verbeteren. Werknemers die werken met passie, hun kwaliteiten optimaal inzetten en betrokken zijn, zorgen voor continuïteit en groei.

Mijn aanpak

Ik ben geïnteresseerd in alles wat mensen inspireert, motiveert en belemmert. Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch en resultaatgericht. Humor maakt leermomenten nuttig en plezierig. Ontwikkelen doe je samen met opdrachtgevers, deelnemers en het IMK team van professionals.

Belangrijk is voor mij

Gedrag is aangeleerd en veranderbaar. Gedrag van mensen is hun beste keuze uit het verleden. Nieuw gedrag dient dus meer op te leveren dan het oude gedragspatroon. De meeste mensen vinden het leveren van kwaliteit belangrijk en zijn zich soms niet volledig bewust van hun eigen gedrag en het effect op anderen. Beter en effectiever resultaat halen door nieuw of aangescherpt gedrag vindt uiteindelijk iedereen belangrijk.