Daniëlle van Etten - IMK Opleidingen
Functie Studieadviseur/junior trainer

Hallo! Ik ben Daniëlle van Etten, Mijn liefde voor het trainen en coachen begon na mijn studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Door verschillende groepen mensen te onderzoeken kwam ik erachter dat het vaak stukloopt op communicatie. Al gauw merkte ik dat onderzoek niets voor mij is. Ik wilde op een praktische manier aan de slag om mensen tools mee te geven die ze de volgende dag direct kunnen toepassen. Zo ben ik één jaar geleden begonnen als trainer en kan ik elke dag mensen op die manier helpen. Ik help mensen om in hun kracht te staan. Hoe gebruik je jouw volledige potentieel? Als coach en trainer help ik je bij het vergroten van je leiderschap, je persoonlijke effectiviteit en het verbeteren van je communicatie.

Mijn passie

Mijn overtuiging is dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Je hoeft alleen jezelf beter te leren kennen. Dit proces begeleiden vind ik het mooiste wat er is. Je leert met zelfvertrouwen en op jouw unieke manier je steentje bij te dragen in jouw omgeving. Door je kwaliteiten in te zetten en je valkuilen en blokkades onder ogen te zien, zul je groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Mijn aanpak

Iedereen heeft een persoonlijk verhaal. Door hier naar te luisteren, ga ik opzoek naar een praktische benadering die bij die persoon past. Dit kan soms confronterend zijn, maar juist het overwinnen van die uitdaging is nodig om het geleerde uiteindelijk met zelfvertrouwen in de praktijk toe te passen. Met mijn rust, energie en vrolijkheid neem ik deelnemers mee in hoe leuk leren kan zijn!

Belangrijk is voor mij

Vertrouwen op je eigen innerlijke kracht door naar jezelf te durven én willen kijken, zonder de praktische toepassing uit het oog te verliezen. Een positieve benadering staat bij mij op nummer 1.