Boukje - IMK Opleidingen
Functie Commercieel medewerker

Hallo! Ik ben Boukje. Ik ben commercieel medewerker en onderdeel van de sales afdeling. Ik focus mij vooral op incompany trainingen. Ik zorg dat afspraken gemaakt worden, de offertes gemaakt en gecontroleerd worden en heb veel contact met klanten, trainers en collega's.

Commercieel

Deze taken passen echt bij mij want ik vind het heerlijk als ik commercieel een steen kan bijdragen. Ik geniet als wij klanten kunnen helpen met hun incompany wensen en het beste advies kunnen geven. Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is. Ik werk graag bij IMK Opleidingen omdat we hier de ruimte krijgen om de commerciële

afdeling op te bouwen. Trainingen zijn erg belangrijk.

Ik kan jou helpen met...

Bij IMK Opleidingen kan ik jou helpen met alles wat voorafgaat aan een incompany training. Dus een afspraak, offerte of advies. Maar eigenlijk ondersteunen we elkaar bij IMK Opleidingen, dus als je mij aan de telefoon krijgt kan ik vaak nog veel meer vragen beantwoorden.

Dit ben ik

Mijn motto is: “Kijk vooruit en kijk naar wat goed gaat”. Naast mijn werk bij IMK Opleidingen ben ik gek op sporten, doe ik veel wandeltochten en geniet ik van heerlijk eten!