6 januari 2020

Per 1 januari 2020 bundelen IMK Opleidingen en de Nederlandse Sales Academie (NSA) de krachten. Beide bedrijven bieden al meer dan 20 jaar salestrainingen aan, maar ze richtten zich tot deze fusie ieder op heel verschillende marktsegmenten.

Waar IMK Opleidingen zich richt op doorgegroeide vakmensen die op de salesafdeling zijn gaan werken, richt de NSA zich op grootschalige salesafdelingen waar medewerkers al gedegen opgeleid zijn en zich verder willen door ontwikkelen.

Met deze kruisbestuiving kan IMK Opleidingen een veel grotere bijdrage leveren aan de professionalisering van de salesafdelingen van haar klanten. IMK Opleidingen geeft NSA op haar beurt toegang tot een heel nieuw marktsegment, met leiderschaps- en communicatietrainingen.

IMK-directeuren Bert Pol en Marie-José Blijlevens en NSA-directeur Michel van Vuuren vonden elkaar in de praktijkgerichte aanpak. Michel van Vuuren: Met dit ‘huwelijk’, zoals we het graag noemen, versterken we elkaar en vullen elkaar aan. Daar profiteren onze klanten van.

Neem voor meer informatie contact op met Michel van Vuuren via michel@salesacademie.nl of kijk op www.salesacademie.nl

IMK Opleidingen en Nederlandse Sales Academie