22 augustus 2019

PERSBERICHT – 22 augustus 2019 – Alphen aan den Rijn

De praktische trainingen, cursussen en opleidingen van IMK Opleidingen zijn nu ook beschikbaar via het leerplatform Studytube. De twee organisaties sloten een samenwerkingsovereenkomst, waardoor het leeraanbod van IMK Opleidingen nu ook beschikbaar is voor medewerkers van organisaties die Studytube gebruiken als leerplatform.

IMK Opleidingen richt zich op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. De opleider is gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen en heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & leiderschap,  Persoonlijke effectiviteitKlantgerichtheid & Sales, HR management en Medezeggenschap

“Wij willen organisaties beter laten presteren door het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden van medewerkers”, aldus Bert Pol, directeur Training & Development van IMK Opleidingen. “Dankzij de samenwerking met Studytube bereiken we nu medewerkers van 200 organisaties. Ik ben daarom blij dat we ons hebben aangesloten bij Studytube en ik kijk uit naar een plezierige samenwerking.”

IMK Opleidingen zet sterk in op blended learning. “Dat betekent dat een opleiding of training bij ons niet op zichzelf staat”, aldus Bert Pol. “Met de IMK Leerweg halen deelnemers zoveel mogelijk uit hun training en blijft het effect zichtbaar. Vanaf het moment dat ze zijn aangemeld tot een jaar na de laatste lesdag worden ze geprikkeld en geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen. Gedragsverandering heeft tijd nodig om te verankeren en de IMK Leerweg faciliteert dat. ” 

Studytube gelooft in medewerkers die willen leren. Vanuit dat uitgangspunt werkt Studytube toe naar een volledig geautomatiseerd en intuïtief learning experience platform waar alles voor leren en ontwikkeling samenkomt. Op dit moment hebben medewerkers van 200 organisaties via de centrale online leeromgeving van Studytube toegang tot meer dan 50.000 verschillende leerinterventies.

“Wij willen dat medewerkers hun volledige potentieel realiseren”, aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. “Om dit te bereiken, werken we graag samen met IMK Opleidingen. Zij helpen praktisch ingerichte organisaties om te blijven investeren in actuele kennis en vaardigheden van hun medewerkers. We zijn daarom blij dat we IMK Opleidingen mogen verwelkomen als partner van Studytube. Samen kunnen we organisaties helpen een lerende organisatie te worden.”