8 februari 2021

Samen sta je sterker: dat is de klinkklare reden voor de samenwerking tussen IMK Opleidingen en IPV Training & Advies. Door dit nieuwe partnerschap hebben de opleiders een nog breder aanbod aan trainingen, opleidingen en coaching voor praktische vakmensen. En jij krijgt om dit te vieren een aantal gratis webinars aangeboden!

“We vullen elkaar fantastisch aan”, aldus Bert Pol (directeur IMK Opleidingen) over de samenwerking. De IPV-aanpak en die van ons kenmerkt zich vooral als praktisch en toepassingsgericht. We spreken de taal en kennen heel goed de vraagstukken van midden- en kleinbedrijven en de technische branches. We zijn ervan overtuigd dat als je voor praktische vakmensen werkt, dit om een eigen stijl en gerichte competenties vraagt om een goede opleider te zijn. Hierin versterken we elkaar dus enorm.”

Continu vernieuwen voor klanten

“Voor ons telt ook de innovatiekracht”, aldus Nicole Eggermont, directeur IPV Training & Advies. “Sinds jaar en dag zijn IMK Opleidingen en wij al elkaars benchmark. Als wij nadenken over nieuwe opleidingen of bijvoorbeeld  over nieuwsartikelen of een nieuwe website, kijken we eigenlijk altijd al een beetje naar elkaar omdat we ons richten op dezelfde doelgroepen. Door krachten te bundelen hebben we nog meer mogelijkheden om te innoveren. Neem bijvoorbeeld het steeds meer online aanbieden van trainingen, het ontstaan van nieuwe beroepen en de verschuiving naar andere competenties. Dan is innovatiekracht van belang.”

Vakmensen opleiden en coachen

Eggermont: “We voelen enorm de energie en het plezier om dit te doen, en ook vertrouwen. We weten zeker dat we iets goeds doen voor de markt. We maken ons hard voor het opleiden en coachen van vakmensen. Door nauw samen te werken hebben we hier nog meer in te bieden.”

Maak kennis met IPV Training en Advies:

Voor (vak)mensen in technische branches is IPV Training & Advies specialist in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden. Zij bieden ook training en coaching voor betere prestaties op teamniveau. Samen met klanten faciliteert en stimuleert IPV Training & Advies het leren van mensen. Modern vakmanschap vraagt om soft skills op een hoog niveau en leiderschap gericht op samenwerking en zelfsturing.

Het partnerschap met IPV Training & Advies zorgt voor nieuwe cursussen, onder andere gericht op projectmanagement en op de praktijkopleider:

 • Cursus Praktijkopleider (klassikaal en online)
 • Certificering Praktijkopleider (klassikaal)
 • Cursus Projectmanagement (klassikaal en online)
 • Cursus Projectmanagement gevorderden (klassikaal en online)
 • Cursus Aan de slag met scrum (klassikaal)
 • Opfriscursus Nederlands schrijven (klassikaal)
 • Cursus Schriftelijke communicatie (online)
 • Cursus Technisch trainer (klassikaal)
 • Certificering Technisch trainer (klassikaal)
 • Cursus Stakeholdermanagement: effectief beïnvloeden (online)
 • Cursus Starten met leidinggeven (online)
 • Cursus Coachend leidinggeven (online)
 • Cursus De monteur als ambassadeur (online)

Meer informatie

Heb je interesse in een van de (nieuwe) cursussen? Of heb je een ontwikkelvraag voor jezelf, je team of jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze studieadviseur via 0172 – 42 34 56. Ook kun je ons totale opleidingsaanbod bekijken door onze studiegids aan te vragen.