4 juni 2018

IMK Opleidingen is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) genomineerd voor de verkiezing van het Beste Leerbedrijf 2018. Later dit jaar wordt bekendgemaakt welke genomineerde de prestigieuze prijs daadwerkelijk in de wacht sleept.

Onze missie is het ontwikkelen van doorgegroeide vakmensen. Door Erkend Leerbedrijf te zijn, leveren we ook onze bijdrage aan de startende vakmensen. Het is ontzettend leuk en leerzaam om met stagiaires samen te werken. Ze zorgen voor vernieuwende inzichten over bijvoorbeeld zelfsturende teams. En het blijft prachtig om het verschil te zien in hoe ze binnenkomen en hoe ze als zelfstandige medewerkers afscheid nemen. Het het is prachtig om hun ontwikkeling te zien. Bovendien zijn er regelmatig stagiaires geweest die na hun stage een vast dienstverband hebben gekregen of in vakantieperiodes extra komen bijverdienen.

Zo zegt oud stagiair Stefano: “Ik heb een zeer leerzame en leuke tijd gehad bij IMK Opleidingen. In mijn HR-stage heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en aan leuke projecten mogen werken. Nogmaals dank!” 

sbb-beeldmerkEerder genomineerd

In 2015 was IMK Opleidingen ook al genomineerd voor de verkiezing van het Beste Leerbedrijf. Toen werd een mooie plaats in de top-5 behaald. In 2018 hopen we uiteraard op een nog mooier resultaat.

“Wij zijn gepast trots op de nominatie voor de verkiezing van Beste Leerbedrijf 2018 en wij kijken nu de komende maanden hoopvol uit naar de definitieve uitslag”, aldus algemeen directeur Marie-José Blijlevens van IMK Opleidingen.

Meer weten? Bel met Edith Kruijswijk van Personeelszaken op via 0172 – 42 34 56.

Lees meer over SBB

 

Weer genomineerd als Beste Leerbedrijf

Trots laten onze stagiaires Luuk, Nienke en Stefano onze pluim zien!