De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen
Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

IMK Opleidingen genomineerd als Beste Leerbedrijf 2018

IMK Opleidingen is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) genomineerd voor de verkiezing van het Beste Leerbedrijf 2018. Later dit jaar wordt bekendgemaakt welke genomineerde de prestigieuze prijs daadwerkelijk in de wacht sleept.

Voor de 500.000 mbo-studenten in ons land is het leren in de praktijk een belangrijk deel van hun opleiding. Om dit belang te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing van het beste leerbedrijf ingesteld. Het beste leerbedrijf staat een jaar lang in de schijnwerpers en vertegenwoordigt namens SBB alle leerbedrijven van Nederland. Winnaars word ook regelmatig gevraagd om hun visie te geven op het opleiden in de beroepspraktijk.

sbb-beeldmerkEerdere prijzen en nominaties

In 2015 was IMK Opleidingen ook al genomineerd voor de verkiezing van het Beste Leerbedrijf. Toen werd een mooie plaats in de top-5 behaald. In 2018 hopen we uiteraard op een nog mooier resultaat. IMK Opleidingen is in 2014 al uitgeroepen tot Beste Management en HR Opleider van Nederland.

De verlenging van onze Cedeo-erkenning in 2017 geeft veel vertrouwen in een mooi resultaat na de nieuwe nominatie. IMK Opleidingen heeft dit keurmerk als sinds 2001. Bij de verlenging afgelopen jaar is een unieke klanttevredenheidsscore van 100% behaald voor de maatwerk opleidingen en 96,7% voor het open programma. “Wij zijn gepast trots op de nominatie voor de verkiezing van Beste Leerbedrijf 2018 en wij kijken nu de komende maanden hoopvol uit naar de definitieve uitslag”, aldus algemeen directeur Marie-José Blijlevens van IMK Opleidingen.

Meer weten? Bel met Edith Kruijswijk van Personeelszaken op via 0172 – 42 34 56. 

Lees meer over SBB

Weer genomineerd als Beste Leerbedrijf

Trots laten onze stagiaires Luuk, Nienke en Stefano onze pluim zien!