Wil je graag inzicht verkrijgen en ideeën opdoen over de mogelijkheden van AI binnen HR?
PW net - IMK OpleidingenDan is het zeker de moeite waard om onze whitepaper “het gebruik van AI binnen HR” te downloaden.

Whitepaper ‘Het gebruik van AI binnen HR’ downloaden

  De whitepaper in het kort:

  AI, oftewel kunstmatige intelligentie, is de technologie waarbij computers complexe taken uitvoeren die normaal door mensen worden gedaan. Wat AI zo interessant maakt, is dat het deze taken veel sneller kan uitvoeren dan mensen. Als voor

  AI en recruitment - IMK Opleidingen

  standers van ontwikkeling en innovatie vroegen we ons af: hoe maken Nederlandse HR-professionals gebruik van AI in hun werk? Om hier meer inzicht in te krijgen, hebben we een enquête gestuurd naar ons uitgebreide netwerk van HR-professionals.

  De resultaten van onze enquête zijn veelzeggend, een aanzienlijk aantal HR-professionals omarmt al AI-tools als een waardevolle aanvulling op hun werk. In dit whitepaper delen we de mogelijkheden en een praktisch stappenplan voor de inzet van één van de meest veelzijdige tools.

  Wil je meer weten over hoe HR-professionals AI in hun dagelijkse werkzaamheden integreren en hoe onze trainingen hierop inspelen? Download dan de whitepaper!

  Wil je nog meer weten over het gebruik van AI binnen HR? Eerder schreven we het artikel: Meer doen in minder tijd: 5 AI-tools voor HR-professionals

  Deze whitepaper geeft inzicht en inspiratie over het gebruik van AI binnen HR.