Vacature Support medewerker trainingsorganisatie

IMK Opleidingen is een landelijke opleider met een mensgerichte en open cultuur. We zijn er speciaal voor de harde werkers, de doorgroeiers, de vakmensen met potentie. Onze trainingen en opleidingen helpen hen het beste uit zichzelf halen, zodat organisaties zich blijven ontwikkelen.

Onze praktijkgerichte aanpak is uniek in Nederland. We starten vanuit de situatie van onze klanten en dat blijft gedurende het hele trainingstraject het uitgangspunt. Onze trainers komen zelf uit het bedrijfsleven en weten als geen ander voor welke uitdagingen onze deelnemers staan.

Support medewerker trainingsorganisatie m/v

Ben jij een organisatietalent met oog voor de klant? Ben je stressbestendig, secuur en niet bang om de telefoon te pakken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een groeiend bedrijf en op zoek naar een support medewerker voor onze afdeling incompany, voor minimaal 32 uur in de week. Jouw focus ligt op het ondersteunen bij en organiseren van incompany trainingen.

Zoek jij:

  • Een afwisselende baan? Geen dag is hetzelfde en je wordt steeds weer uitgedaagd om passende oplossingen te bedenken.
  • Een functie waar je jezelf verder kan ontwikkelen? Bij ons krijg je volop ruimte om trainingen te volgen en je talenten verder uit te diepen.
  • Een open en collegiale cultuur? In ons team zijn ervaring én jong talent goed vertegenwoordigd. De lijnen tussen collega’s zijn kort en je invloed groot

Ben jij:

  • Niet bang voor een deadline? Regelmatig wil een klant snel beginnen met trainen. Jij leidt de voorbereidingen in goede banen en kan goed schakelen tussen diverse projecten. Je houdt van aanpakken.
  • Uitermate klantgericht? Jij zet de klant altijd op de eerste plaats. Klachten zie jij als een kans op verbetering. Je bent een echte ondersteuner.
  • Prettig in de omgang? Je communiceert helder en plezierig met collega’s, klanten en trainers. Je bent niet bang om je uit te spreken en staat open voor de inbreng van anderen.
  • Hét vaste aanspreekpunt voor onze klanten? Klanten waarderen ons omdat de lijnen kort zijn. Ze kennen ons bedrijf en worden altijd direct geholpen. Jij staat ze met plezier telefonisch te woord.
  • Een ervaren teamspeler? Je bent collegiaal en hebt relevante werkervaring. Bijspringen waar je nodig bent, dat hoef je aan jou niet eens te vragen. Je werkt bovendien accuraat met ons CRM systeem en bent handig met e-mail correspondentie naar klanten. PowerPoint en Excel kennis zijn een pré.

Vanzelfsprekend geldt voor de functie een passend salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur je motivatie en cv naar Personeelszaken@IMKopleidingen.nl t.a.v. Esther Hogervorst.

Daar wij graag de werving en selectie in eigen hand houden, maken wij geen gebruik van aanbiedingen van bemiddelingsbureaus.

Vacature Support medewerker - IMK Opleidingen