Training Medezeggenschap

Als lid van de medezeggenschapsraad (MR) of ondernemingsraad (OR) bent u dé schakel tussen medewerkers en bestuurder. Wij helpen u om uw rol en visie helder te krijgen. In onze medezeggenschapstrainingen gaat u aan de slag met inzicht en vaardigheden, waarmee u in de praktijk nog beter kunt functioneren. U ontwikkelt zich van een medezeggenschapsraad die ad hoc inspringt op actuele situaties, naar een MR met een langetermijnvisie, die een nog betere gesprekspartner is voor achterban én bestuurder. Wilt u advies? Onze studieadviseurs staan graag voor u klaar via 0172 – 42 34 56.


Effectiviteit verhogen met Training Medezeggenschap

Heeft u het idee dat de medezeggenschapsraad niet het maximale rendement haalt uit het aanwezige potentieel? Dan kan een training of cursus medezeggenschap helpen de effectiviteit te verhogen. Alleen zo kan de MR een positieve bijdrage leveren aan uw organisatie.

Training- of Cursus Medezeggenschap

Binnen het thema Medezeggenschap vindt u diverse trainingen en cursussen die aansluiten op diverse vaardigheden en competenties die zijn vereist binnen een effectieve medezeggenschapsraad. Wij kunnen u helpen om in kaart te brengen welke trainingen en cursussen uw MR beter zullen doen functioneren.

Medezeggenschap training van IMK Opleiding volgen?

Een Medezeggenschap training van IMK Opleidingen kan variëren van een beginnende training medezeggenschap voor een nieuw MR-lid tot een training die u leert hoe u effectief kunt leidinggeven aan de medezeggenschapsraad. Mocht u een training willen volgen met een deel of de volledige medezeggenschapsraad, dan is het mogelijk om dit als maatwerk training te doen (incompany). Neem hiervoor vrijblijvend contact op met studieadvies@imkopleidingen.nl.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Training medezeggenschap opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4 uit 10 op basis van 111 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.