Inleiding Training De vakman als accountmanager (compact en praktijkgericht)

Kennis over je producten en diensten heb je inmiddels wel in huis. Maar hoe zit het met je vermogen om in te spelen op de behoefte van de klant om zo samen te werken aan een duurzame relatie? Veel mensen groeien door in hun organisatie naar een andere functie maar dat betekent ook dat je vaardigheden mee moeten groeien en ontwikkelen. In de training De vakman als accountmanager (compact en praktijkgericht) ontwikkel je je van vakman naar adviseur met een commerciële houding. Verkoopresultaten gaan omhoog en klanten blijven graag terugkomen.

Voor wie is de training De vakman als accountmanager?

De training De vakman als accountmanager (compact en praktijkgericht) is ideaal voor vakmensen die doorgegroeid zijn of door willen groeien naar een commerciële functie. Je houdt je bezig met verkoop in een business-to-business omgeving aan bestaande klanten en voert ook acquisitie. Denk hierbij aan functies als accountmanager, verkoper en ondernemer van een MKB-bedrijf. Wil jij extra vaardigheden aanleren in je huidige functie of heeft je functie een inhoudelijke wijziging gehad? Dan is dit de ideale training om hiermee aan de slag te gaan. De training De vakman als accountmanager versterkt jou in je huidige werk of bereidt jou voor op een nieuwe werkkring.

Wat ontwikkel ik?

Na de training De vakman als accountmanager (compact en praktijkgericht):

 • Heb je je ontwikkeld van verkoper naar adviseur.
 • Kun je een gesprek leiden en sturen.
 • Heb je inzicht in je gedrag door middel van de Q4 DISC gedragsanalyse.
 • Kun je bouwen aan vruchtbare en langdurige relaties.

Andere trainingen en opleidingen

Deze training wordt ook als uitgebreidere variant als 2-daagse training aangeboden. Hierin ga je dieper in op de stof en komen onderwerpen aan bod zoals het inspelen op de koopwens, vertrouwen winnen en vraagtechnieken. Voor het volledige programma zie de 2-daagse training De vakman als accountmanager. Voer jij vooral inkomende telefoongesprekken in jouw rol als binnendienst medewerker? Dan is de training Commerciële binnendienst iets voor jou. We trainen ook volop op maat voor hele teams of organisaties.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training De vakman als accountmanager:

 • Van verkoper naar adviseur
 • Gespreksstructuur, grip en leiding in het gesprek
 • Inzicht in gedrag door middel van de Q4 DISC gedragsanalyse
 • Communicatie- en (proces)technieken en bouwen aan een vaste relatie
 • Het observeren en analyseren van acquisitiegesprekken

Wil je deze training gratis volgen via de Brabant Leert subsidie, meld je dan uitsluitend aan via deze pagina.

Aanmeldingen die we op een andere manier ontvangen worden in rekening gebracht volgens de kosten bij het tabblad “investering”. Dit geldt ook voor plaatsen buiten deze provincie. Mocht je vragen hebben over de Brabant Leert subsidie, bekijk dan de “Meest gestelde vragen” pagina of bel met onze studieadviseurs via 0172 – 42 43 56

Klik op de startdatum om de locatie te tonen.

Adresgegevens
Van der Valk Hotel s-Hertogenbosch-Vught
Bosscheweg 2
5261 AA DEN BOSCH (VUGHT)
073 658 77 77
De vakman als accountmanager (compact en praktijkgericht) regio Den Bosch
Regulier inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
7 februari 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
De vakman als accountmanager (compact en praktijkgericht) regio Den Bosch
Regulier inschrijven Inschrijven met STAP-budget Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
26 mei 2022
10:00
17:00

Tarieven

Toon prijzen incl.excl. BTW
 • Cursusprijs Open Cursus € 435.00 € 526.35
 • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 55.00 € 66.55
 • Locatiekosten Open Cursus Programma € 55.00 € 66.55
Totaal € 545.00 € 659.45

Deze training is in de provincie Noord-Brabant gratis te volgen. Dat is uitsluitend mogelijk als je de aanmelding doet via deze pagina.

Aanmeldingen die we op een andere manier ontvangen, of voor andere plaatsen, worden volgens bovenstaande kosten in rekening gebracht. Mocht je vragen hebben over de Brabant Leert subsidie, bekijk dan de “Meest gestelde vragen” pagina of bel met onze studieadviseurs via 0172 – 42 43 56.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

Facturatie wordt gedaan door onze partner de Nederlandse Sales Academie conform hun betalingsvoorwaarden.

Onze aanpak

Tijdens deze training maak je in 1 dag kennis met accountmanager vaardigheden. De volledige training staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt hierbij tips om jouw commerciële capaciteiten te blijven verbeteren.

Om zoveel mogelijk te leren tijdens die dag, is het van belang dat je de training goed voorbereidt. Dit doe je in de online leeromgeving aan de hand van video’s,  praktische oefeningen en het doorlezen van theorie. Hier staat 4 uur voorbereiding voor. Na de training staan er nog extra oefeningen voor je klaar om verder aan de slag te gaan met wat je geleerd hebt.

Na afloop kun je via de online leeromgeving een jaar in contact blijven met de trainer om aanvullende vragen te stellen.

De totale studiebelasting bedraagt 16 uur.

Certificaat

Wanneer je de gehele cursus hebt gevolgd, ontvang je een certificaat.

Wie is mijn trainer?

Wij werken steeds met trainers met ruime praktijkervaring, vakkennis en didactische kwaliteiten. Het zijn inspirerende, enthousiaste professionals uit de praktijk waarvan je met plezier zult leren!

Altijd-door garantie

Goed nieuws. Want als het minimum aantal deelnemers bereikt is, gaat de training De vakman als accountmanager altijd door. Klassikaal als het kan, online als het moet. Wij hebben een door deelnemers gewaardeerde aanpak ontwikkeld voor onze cursussen. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat onze trainingen hoe dan ook doorgaan.