Scholing en ontwikkeling is nu belangrijker dan ooit. De Nederlandse overheid wil burgers dan ook stimuleren om verder te leren door middel van een STAP training. STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie, waarmee je vanaf 1 maart 2022 een jaarlijks STAP-budget van maximaal €1.000 aan kunt vragen voor het volgen van een opleiding, training of cursus. Deze nieuwe regeling vervangt de fiscale aftrek scholingskosten en is toegankelijk voor alle burgers die een band hebben met de Nederlandse arbeidsmarkt. 

Je kunt ons gehele aanbod volgen met het STAP-budget. Meer dan 50 trainingen zelfs helemaal gratis. Hieronder staat slechts een klein aanbod van onze trainingen.  Via de thema’s aan de rechterkant ontdek je ons gehele aanbod van STAP-trainingen.

Lees hier verder

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Waarom een STAP training volgen?

STAP training kiezen | IMK Opleidingen

Het volgen van trainingen en opleidingen is niet alleen heel belangrijk, maar gaat ook nog eens gepaard met ontzettend veel voordelen:

  1. De steeds veranderende maatschappij vergt van ons dat we onze kennis op peil houden om de kwaliteit en efficiëntie van ons werk te verbeten.
  2. Het volgen van een kwalitatieve training leidt tot meer werkgeluk.
  3. Bijscholing helpt jou om te groeien in je functie en het uiterste uit je talenten te halen.
  4. Je krijgt meer voldoening en energie van je werk, wat je gelukkiger maakt tijdens je loopbaan.
  5. Geluk in je carrière neem je mee naar huis.
  6. Het volgen van een training geeft je zelfvertrouwen een boost en vergroot het de kans dat jij een baan vindt of behoudt.
  7. Tot slot zorgen de opgedane kennis en vaardigheden tijdens trainingen en opleidingen niet alleen voor voordelen op de werkvloer zelf, ze helpen je ook met uitdagingen in het dagelijks leven.

Voordelen van een STAP training

Een groot deel van ons onze trainingen kan je GRATIS volgen, aangezien deze minder dan €1.000 kosten. De overige trainingen en opleidingen vragen nog om een kleine eigen bijdrage.

Zoals gezegd kun je ons gehele aanbod volgen met het STAP-budget. Met deze regeling krijg je een subsidie van maximaal €1.000 per jaar om de training, opleiding of cursus te volgen die het beste aansluit bij jouw wensen. Ontzettend handig dus! Het aanvragen van het STAP-budget is bovendien erg eenvoudig. Het jaar is verdeeld in diverse aanvraagtijdvakken, waarin het STAP-budget steeds aan een deel van de deelnemers wordt uitgereikt. Je dient je hierbij in het door jou gewenste aanvraagtijdvak aan te melden voor een van onze trainingen, waarna je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs ontvangt. Dit bewijs heb je vervolgens nodig om het STAP-budget aan te vragen in het UWV STAP-portaal. Wanneer het UWV je aanmelding heeft goedgekeurd, kun je de training bij ons volgen. Wil je weten aan welke voorwaarden je moet voldoen om het STAP-budget aan te kunnen vragen? Bekijk dan deze pagina. Tot slot kun je deze pagina raadplegen voor de gehele aanmeldprocedure.

Top 10: STAP trainingen van IMK Opleidingen

IMK Opleidingen heeft in totaal meer dan 50 trainingen die gratis te volgen zijn met het STAP-budget. Een greep uit ons aanbod welke je gratis kunt volgen:

STAP training volgen | IMK Opleidingen

Verder kun je ook enkele opleidingen volgen met een kleine bijbetaling, zoals de opleiding Human Resource Management A en de opleiding Accountmanagement A. Ook een van onze top 10 trainingen kan je volgen met de STAP-subsidie mits je een kleine bijdrage betaald; de opleiding Middle Management A, waarbij je alle kneepjes van het vak leert voor wat betreft leidinggeven. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je namelijk om de belangrijkste leiderschapsvaardigheden juist toe te passen, zodat je de verwachtingen van de mensen die jij aanstuurt in goede banen kunt leiden.

Tot slot behoren onder andere de cursus Timemanagement, de training Coachend leidinggeven en de cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag tot de mogelijkheden.

STAP training bij IMK Opleidingen

Ben je enthousiast geworden om een STAP training te volgen bij IMK Opleidingen, maar heb je hulp nodig bij het aanvragen van het STAP-budget of het kiezen van een training? Onze STAP-adviseurs staan in dat geval voor jou klaar! Zij kunnen jou bijstaan bij het kiezen van de juiste STAP training, kunnen helpen bij de aanmeldprocedure en zijn er om al je vragen te beantwoorden. Neem dus vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0172 – 42 34 56 of vul het contactformulier in!

Reviews van deelnemers

IMK Opleidingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3310 beoordelingen

8 / 10
13 december 2021
Karol Dzienis
Training Werkdruk en arbeidsomstandigheden voor de OR
It was very beneficial.
9 / 10
13 december 2021
Grazel Inaldo
Training Werkdruk en arbeidsomstandigheden voor de OR
It’s a very good leaderships course, a lot of things you can learn and tips how to handle different behaviors.
10 / 10
13 december 2021
Klaudia Grondys
Training Werkdruk en arbeidsomstandigheden voor de OR
The trainer was really positive, he keeped me interested the whole training. The atmosphere was good. I enjoyed excercises. I learned a lot about types...
Lees  meer   minder 
9 / 10
8 december 2021
Yoeri Martin
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg
Zeer interessant en erg leerzaam ook om dat je veel met je mede kandidaten kan sparren met problemen waar hun tegen aan lopen.
8 / 10
7 december 2021
Frank van Kasteren
Training Aan de slag met Scrum
Zeer interessant en leerzaam. Binnen 1 dag heb ik een duidelijk overal beeld gekregen van de mogelijkheden en aanpak van scrum.
8 / 10
7 december 2021
Tom Mooij
Cursus Praktijkopleider
Alles is op een perfecte manier uitgelegd. Ik heb veel van de cursus opgestoken.
10 / 10
6 december 2021
Ariel Wonitowy
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg
Na de eerste dag was ik vol enthousiasme. De omvang van de kennis overtrof mijn verwachtingen. Zonder de betrokkenheid van de leraar was dit niet...
Lees  meer   minder 
8 / 10
6 december 2021
Jos Sannen
Cursus Technisch trainer
Zeer nuttige training. Hard werken maar toch soort van ontspannen sfeer. Veel praktische tips & tops, ga dit zeker kunnen gebruiken in de praktijk. Helaas...
Lees  meer   minder 
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IMK Studie adviseur

Waarom kiezen voor IMK Opleidingen?

Emile van der Burgt
Emile van der Burgt
Manager - Leidinggevend Voorman bij Caromi B.V.
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg
“Als leidinggevende wilde ik graag mijn team blijven motiveren en inspireren. In deze training leer je veel over je eigen positieve punten, maar ook over...
Lees het verhaal van
Emile ›
Rob Welles
Rob Welles
Customer Care Representative bij OVATA
Training Commerciële binnendienst
“Ik wilde vooral een gesprekspartner op niveau worden voor klanten. Door deze training ben ik dat nu. Ik weet bijvoorbeeld hoe ik aandachtig luister, samenvat...
Lees het verhaal van
Rob ›
Stephan Baas
Stephan Baas
Teamleider verspaning bij Feyter Industrial Services B.V.
Opleiding Middle Management A
“Vroeger keek ik vooral naar het team onder me, maar nu zie ik hoe de organisatie werkt als geheel. Ik zie de rol van de...
Lees het verhaal van
Stephan ›
Wendy van Gils-van den Broek
Wendy van Gils-van den Broek
Office manager bij MarkVliet Netwerk Notarissen
Opleiding Human Resource Management A
“Ik ben het HR-vak ingerold en wilde graag meer kennis. Deze opleiding heeft mij zo veel gebracht! Elke les was anders. We doorliepen 4 verschillende...
Lees het verhaal van
Wendy ›
Gracia Marica-Lont
Gracia Marica-Lont
Assistent Coordinator Telcentrale bij Brinks Solutions Nederland B.V.
Opleiding Middle Management A
“In alles wat ik nu doe als leidinggevende, ben ik zelfverzekerd. Dankzij de training zie ik mezelf als een goede, gedreven middle manager. Alles wat...
Lees het verhaal van
Gracia ›
Sara-Lynn
Sara-Lynn
Medewerker Personeel bij CACEIS Investor Services
Opleiding Human Resource Management A
“In de praktijk speelt er altijd van alles in het HR-werk, zoals ontslag en verzuim. Voortaan ken ik ook de theorie daarachter. Ik voel me...
Lees het verhaal van
Sara-Lynn ›
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen

    Copyright © 2012 - 2022 - IMK Opleidingen B.V.