Ben je op zoek naar opleidingen en trainingen om de kwaliteit van je eigen HR-taken of die van jouw medewerkers te verbeteren? De opleidingen van HR Academy zijn praktijkgericht, gaan in op belangrijke HR-actualiteiten en zijn Cedeo gecertificeerd. Ook zijn alle HR-opleidingen bij jullie op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat zij volledig aansluiten bij jouw specifieke opleidingswensen. Deelnemers aan de HR Academy programma’s ontvangen na het succesvol afronden van het programma een certificaat van deelname.

In samenwerking met HR Academy breidt IMK Opleidingen vanaf juni 2017 haar programma uit met specifieke trainingen gericht op het versterken van jouw P&O-werkzaamheden. HR Academy biedt al jaren succesvolle oplossingen voor de actuele uitdagingen binnen P&O en het HR-vak. Iedere maand bieden wij een selectie aan uit het HR Academy aanbod over actuele trends en thema’s die je helpen jouw P&O- en HR-taken beter en efficiënter te laten verlopen.

Een greep uit ons actuele programma-aanbod:

Jij zit aan het stuur

We bieden de opleidingen aan in verschillende vormen zodat je niet alleen de inhoud, maar ook de vorm kunt kiezen die bij jou past. Wil je snel de diepte in en zoek je de interactie met andere deelnemers, kies dan voor één van onze klassikale seminars of masterclasses. Ga jij liever direct aan de slag en leer je graag van de ervaringen van collega’s, dan bieden boostcamps of kijkjes in de keuken jou uitkomst. Bepaal jij graag zelf het tempo en het tijdstip van de opleiding? Maak dan gebruik van één van onze online cursussen. HR Academy biedt de leervorm van jouw voorkeur. En met incompany en maatwerkopleidingen gaan we nog verder en maken wij een passend programma bij de wensen van jouw team en organisatie.

Cedeo-certificering

HR Academy heeft een Cedeo certificering. Dat geeft jou de garantie dat wij ‘een aanbieder op niveau zijn’. Volgens de certificeringscriteria is tenminste 80% van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de kwaliteit en onze opleidingen.

Vragen of persoonlijke advies?

Heb jij een vraag aan onze studieadviseurs of heb je vragen of opmerkingen over de opleidingen van HR Academy? Neem dan contact met ons op via seminars@mindcampus.nl of  020 – 582 66 00