Inleiding cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht)

Als projectleider ben je van begin tot eind nauw betrokken bij de uitvoering van projecten. Het is belangrijk om steeds het overzicht en de voortgang van jouw projecten te bewaren en ervoor te zorgen dat de neuzen van jouw projectleden dezelfde kant op staan. Bij projectmanagement komt veel kijken en dat kan voor sommigen overweldigend zijn. Herken jij jezelf in deze situatie en wil je meer grip op je projecten, je doelstellingen beter kunnen bewaken, effectief kunnen bijsturen waar nodig én jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor de 1-daagse cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht)!

Voor wie is de cursus praktijkgericht Projectmanagement?

De cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht) is met zorg samengesteld voor alle (beginnende) projectleiders of -managers die zich bezig houden met de uitvoering van projecten. Deze cursus is uitermate geschikt voor mensen die doorgegroeid zijn vanuit de praktijk in een nieuwe functie. Of die zich juist willen omscholen naar een nieuw beroep. Ervaring met het leiden van projecten is handig, maar geen vereiste. De cursus Projectmanagement versterkt jou in je huidige werk of bereidt jou voor op een nieuwe werkkring.

Ligt jouw ontwikkelbehoefte niet zozeer in het managen van projecten, maar meer op zachte vaardigheden als effectiever samenwerken, motiveren en omgaan met lastige situaties? Volg dan de 1-daagse training Communicatie in en rond projecten (compact en praktijkgericht).

Wil je de leermomenten liever tijdens de training hebben en minder thuis hoeven voor te bereiden? En ook leren hoe je omgaat met verschillende belangen, het formuleren van projectresultaten en moeilijke gesprekken voeren? Schrijf je dan in voor de klassikale 2-daagse cursus Projectmanagement op een locatie bij jou in de buurt.

Wat ontwikkel ik?

Na de cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht):

 • Ben je op de hoogte van de structuur en fasering binnen een project.
 • Weet je het projectresultaat helder af te bakenen en te formuleren.
 • Bewaak en beheers je effectief de voortgang van jouw projecten.
 • Ben je in staat om effectief te communiceren met de betrokken partijen van jouw project.

Vervolgmogelijkheden

Bij de 4-daagse opleiding Leidinggeven aan projecten ligt de focus op jouw leiderschapsvaardigheden, het opstellen van projectplannen en het organiseren van projecten.

Voor projectmanagers die al ruime tijd ervaring hebben en zich speciaal willen richten op het motiveren van projectleden, de samenwerking binnen een projectteam verbeteren en gespreksvaardigheden willen verbeteren, is de 2-daagse training Communicatie in en rond projecten geschikt.

 

Cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht) wordt uitgevoerd door onze partner:
IPV

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De rol en verantwoordelijkheden van een projectleider
 • Projectmanagement: kenmerken en randvoorwaarden
 • Faseren en beslissen binnen een project
 • Helder formuleren van het projectresultaat
 • Beheersen en sturen van een project via de GOKIT-methode
Cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht) wordt uitgevoerd door onze partner:
IPV

Wil je deze training gratis volgen via de Brabant Leert subsidie, meld je dan uitsluitend aan via deze pagina.

Aanmeldingen die we op een andere manier ontvangen worden in rekening gebracht volgens de kosten bij het tabblad “investering”. Dit geldt ook voor plaatsen buiten deze provincie. Mocht je vragen hebben over de Brabant Leert subsidie, bekijk dan de “Meest gestelde vragen” pagina of bel met onze studieadviseurs via 0172 – 42 43 56

Klik op de startdatum om de locatie te tonen.

Adresgegevens
Apollo Hotel Breda City Centre
Stationsplein 14
4811 BB BREDA
076 522 02 00
Projectmanagement (compact en praktijkgericht) regio Breda
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
10 november 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
0172-423456
Projectmanagement (compact en praktijkgericht) - online
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
16 december 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Projectmanagement (compact en praktijkgericht) regio Den Bosch
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
14 januari 2022
10:00
17:00

Tarieven

Toon prijzen incl.excl. BTW
 • Cursusprijs Open Cursus € 450.00 € 544.50
 • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 55.00 € 66.55
Totaal € 505.00 € 611.05

Deze training is in de provincie Noord-Brabant gratis te volgen. Dat is uitsluitend mogelijk als je de aanmelding doet via deze pagina.

Aanmeldingen die we op een andere manier ontvangen, of voor andere plaatsen, worden volgens bovenstaande kosten in rekening gebracht. Mocht je vragen hebben over de Brabant Leert subsidie, bekijk dan de “Meest gestelde vragen” pagina of bel met onze studieadviseurs via 0172 – 42 43 56.

Alle bedragen zijn exclusief btw. 

 

Je ontvangt de factuur van onze partner IPV Training & Advies, conform hun betalingsvoorwaarden.

Onze aanpak

Tijdens deze cursus maak je in 1 dag kennis met het projectmanagement vak. De volledige cursus staat in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt hierbij tips om jouw projectleidersvaardigheden te blijven verbeteren.

Om zoveel mogelijk te leren tijdens die dag, is het van belang dat je de training goed voorbereidt. Dit doe je in de online leeromgeving aan de hand van video’s,  praktische oefeningen en te lezen theorie. Hier staat 4 uur voorbereiding voor. Na de training staan er nog extra oefeningen voor je klaar om verder aan de slag te gaan met wat je geleerd hebt.

Na afloop kun je via de online leeromgeving in contact blijven met de trainer om aanvullende vragen te stellen.

De totale studiebelasting bedraagt 16 uur.

Certificaat

Wanneer je de gehele cursus hebt gevolgd, ontvang je een certificaat.

Wie is mijn trainer?

Wij werken steeds met trainers met ruime praktijkervaring, vakkennis en didactische kwaliteiten. Het zijn inspirerende, enthousiaste professionals uit de praktijk, waarvan je met plezier zult leren!

Altijd-door garantie

Goed nieuws. Want als het minimum aantal deelnemers bereikt is, gaat de cursus Projectmanagement altijd door. Klassikaal als het kan, online als het moet. Wij hebben een door deelnemers gewaardeerde aanpak ontwikkeld voor onze cursussen. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat onze trainingen hoe dan ook doorgaan. Klik hier voor meer informatie.

Cursus Projectmanagement (compact en praktijkgericht) wordt uitgevoerd door onze partner:
IPV