Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor?

Talentontwikkeling betekent bij ons meer dan het trainen van vaardigheden en het bijspijkeren van kennis. Door ook aan de slag te gaan met zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen, ontstaat meer grip op de functie. Van medewerker tot directeur; iedereen is in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen en daardoor een meerwaarde te vormen voor zijn organisatie.

Voor wie

Onze focus ligt op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. We zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen met een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

Inhoud

IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Klantgerichtheid & Sales, HR Management en Medezeggenschap. Binnen ieder thema treft u zowel korte trainingen als opleidingen met diploma aan. Nagenoeg alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor uw organisatie, zelfs opleidingen met diploma’s. Door de onderwerpen op maat te kiezen en voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk te gebruiken, krijgt u een programma dat niet alleen functioneel is, maar ook een positief effect heeft richting de gewenste bedrijfscultuur.

IMK Opleidingen Visie Vierluik

Missie

Onze missie is ‘organisaties beter laten presteren door het ontwikkelen van inzichten en vaardigheden van medewerkers met als resultaat effectief gedrag..

Visie

Het is onze visie om de beste praktijkgerichte opleider voor doorgegroeide vakmensen in Nederland te zijn. Van werkvloer tot en met middenkader met als resultaat effectief gedrag in de praktijk.

Waarden

IMK Opleidingen staat al 20 jaar voor:

  • Plezier
  • Vertrouwen
  • Praktisch
  • Resultaat

Kernkwaliteiten

De kernkwaliteiten van IMK Opleidingen zijn:

  • Praktijkgericht
  • Klantgericht
  • Lange termijn relaties
  • Topkwaliteit

Kerngegevens

Datum van oprichting: 1 september 1998
Hoofdkantoor: Alphen aan den Rijn
Vaste cursusplaatsen: 17 steden verspreid over heel Nederland
Aantal medewerkers: 20
Aantal trainers: 50
Aantal deelnemers: 5.000 op jaarbasis

>> Klik hier voor het complete overzicht van onze opleidingen en trainingen.

Waar staan wij voor?
Onze werkwijze
Wie zijn wij?
Vacatures
Kwaliteit
Samenwerkingspartners