Opleiding personeelszaken

De belangrijkste factor binnen een succesvolle organisatie is het personeel. Zonder hen worden resultaten niet behaald en kan uw bedrijf zich niet doorontwikkelen. De afdeling personeelszaken speelt hier een belangrijk rol in. De werkzaamheden die werknemers op deze afdeling verrichten zijn zeer uiteenlopend. Daarom is het volgen van een opleiding personeelszaken vaak geen overbodige luxe. Op deze manier zorgt u ervoor dat de medewerkers alle aspecten van het vakgebied leren kennen, deze begrijpen en bovendien up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen.


Onze opleidingen personeelszaken

Bij IMK opleidingen bieden wij een tweetal opleidingen met diploma voor uw afdeling personeelszaken. De Opleiding Human Resource Management A richt zich vooral op medewerkers die zijn doorgegroeid naar een functie op de HR afdeling. En op medewerkers die hun kennis willen uitbreiden over de diverse aspecten van dit vakgebied. Na het succesvol doorlopen van deze opleiding heeft uw medewerker zich ontwikkeld tot een zelfverzekerde en proactieve HRM’er, met een toegevoegde waarde voor de organisatie.

De Opleiding Human Resource Management B is vooral geschikt voor medewerkers die al een basiskennis hebben van de diverse facetten van personeelszaken. Gedurende deze opleiding verzamelt uw medewerker alle benodigde kennis om een volwaardige gesprekspartner te kunnen zijn voor directie, managers en andere stakeholders als de ondernemingsraad (OR) en vakbonden. Deze opleiding spitst zich toe op de strategische vaardigheden die benodigd zijn voor het het opstellen van doelstellingen, een HR plan en beleid.

Cursus personeelszaken

Naast de opleidingen heeft IMK Opleidingen ook een breed aanbod aan cursussen op het vlak van personeelszaken. Middels deze cursussen breiden uw medewerkers hun kennis op een specifiek vlak uit. Zo leren deelnemers aan de cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag hun kennis te ontwikkelen door dieper op de theorie in te gaan.

Voor wie medewerkers die personeelszaken naast andere werkzaamheden verrichten, is de cursus Opzetten praktisch personeelsmanagement | IMK Opleidingen geschikt. In deze 3-daagse training worden onderwerpen als structuur in personeelsmanagement, managen van personeel en het werven & selecteren van medewerkers behandeld.

Maatwerk cursus personeelszaken

Ook is het mogelijk om een cursus personeelszaken op maat aan te vragen. Hierin wordt specifiek gekeken naar de grootste uitdagingen binnen uw organisatie. Aan de hand van deze informatie wordt er een trainingsplan voor u opgesteld. Dit, zodat uw medewerkers exact de juiste vaardigheden leren die benodigd zijn binnen uw organisatie. Zo ontwikkelen deelnemers tijdens de cursus Werven en selecteren van personeel vaardigheden waar ze oog krijgen voor het selecteren en aannemen van de juiste personen voor het bedrijf. De maatwerk cursussen worden bij u op de bedrijfslocatie (of een andere gewenste locatie) gegeven. Klinkt dit interessant? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom IMK Opleidingen?

  • Praktisch, plezier, resultaat!
  • Hoge klanttevredenheid
  • Volledig toegespitst op uw praktijk
  • Praktijkgerichte trainers
  • Vandaag geleerd is morgen toegepast

Beoordelingen

Onze Opleiding personeelszaken opleidingen en trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 332 ervaringen die geschreven zijn door deelnemers.