De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen
Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Welke opleiding volgt u na de zomer?

De opleidingen en trainingen van IMK Opleidingen staan bekend om de praktijkgerichtheid. We krijgen vaak terug van klanten dan wij hun praktijk goed snappen en dat zij nieuwe vaardigheden meteen de volgende dag op hun werk kunnen toepassen.

Dit is een van de redenen waarom wij door onze klanten zijn uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland op het gebied van Management & HR.

Veel van onze klanten zijn doorgegroeid naar een andere functie, zonder dat zij daar een gerichte opleiding voor hebben gevolgd. Vooral onze opleidingen met diploma zijn dan een schot in de roos. Herkent u zichzelf of een van uw medewerkers in hierin? Hieronder treft u onze opleidingen op het gebied van Management, HRM en Management Support aan. U kunt al in oktober starten.


 

Onze lijn van Middle Management opleidingen is geschikt voor leidinggevenden en middle managers zonder gerichte vooropleiding.HRMA_700px
De A-opleiding legt de basis, de B- en C-opleidingen gaan de diepte in.

Middle Management A
Optimaal functioneren tussen directie en medewerkers

Middle Management B
De beste teamprestattie met uw leiderschapstalent

Middle Management C
Toegepaste bedrijfskunde

 


De opleiding Human Resource Management A is zeer geschikt voor medewerkers van de HR-afdeling en Personeelszaken,
die zich willen verdiepen in de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor hun taken. De B-opleiding is speciaal ontwikkeld voor (aspirant) HR managers en HR adviseurs en gaat verder in op bijvoorbeeld strategie.

Human Resource Management A
Sterke basis wanneer u bent doorgegroeid naar de PZ afdeling

Human Resource Management B
Word een professionele HR adviseur van directie en management

 


Bent u ook ooit het vak van assistent, ondersteuner of secretaresse ingerold? Met de Management Assistent opleidingen komt u nog steviger in uw functie te staan. Naast praktische kennis komen ook onderwerpen als persoonlijke effectiviteit aan bod, waardoor u nog waardevoller wordt voor uw organisatie.

Management Assistent A
De perfectie van een georganiseerde duizendpoot

Management Assistent B
Doorgroeien naar een adviserende of leidinggevende rol

 


Anderen lazen ook: