2 juni 2014

Beste trainer van IMK Opleidingen,

Onlangs heeft een van mijn leidinggevenden de training ‘Praktisch leidinggeven op de werkvloer’ gevolgd. Hij is hier erg enthousiast over en ik zie het positieve effect direct al terug in de dagelijkse gang van zaken. De communicatie binnen zijn team verloopt veel soepeler. Dit zou ik ook graag terugzien bij de andere ploegen. Kan deze training ook incompany worden gegegeven? 

Groeten van een manager


Beste manager,
Wat fijn dat uw leidinggevende direct al baat heeft bij het volgen van de training. Niet voor niets is ‘Praktisch leidinggeven op de werkvloer’ al jarenlang een van de meest verzorgde trainingen, zowel in het open programma als incompany. Dus het antwoord is ja, de training is zeker ook maatwerk voor u te verzorgen.

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden voor uw team te bespreken in een persoonlijk gesprek. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Bert Pol
Directeur Training & Development


Maatwerk
De training ‘Praktisch leidinggeven op de werkvloer’ leent zich uitermate goed voor incompany. De training wordt volledig aangepast op de situatie binnen uw bedrijf. Met de tweedaagse training krijgen deelnemers inzicht in communicatietechnieken waarmee zij hun ploeg kunnen motiveren en stimuleren. Ze leren omgaan met conflicten en emoties en gaan aan de slag met doelgericht en helder communiceren.En na afloop staan alle neuzen dezelfde kant op en versterken de leidinggevenden elkaar.

Het bedrijf Hessing Supervers ging u voor. P&O-manager Astrid Rijkhoff vertelt: “We wilden voor een groep van zestig leidinggevende in de productie een degelijke opleiding organiseren. ‘Praktisch leidinggeven op de werkvloer’ vormt nu de backbone van onze ondersteuning aan de leidinggevenden. Velen vonden het echt leuk om door een de trainer aan het denken gezet te worden over hun functioneren en hun stijl van leidinggeven.” Lees het volledige verhaal op onze website.

Open programma
Zoals u al heeft ondervonden bieden we de training ook aan in ons open programma, op zestien locaties in Nederland. Er is dus altijd een training bij u LW_700pxin de buurt zonder dat u lang moet wachten. Het open programma is bedoeld voor één tot drie deelnemers van een organisatie per groep. Deelnemers vinden herkenning bij elkaar, ondanks de diverse branches in één groep. Veel situaties en uitdagingen zijn vergelijkbaar. Zo helpen de deelnemers elkaar al snel met praktische tips.

Een van onze deelnemers beschrijft zijn ervaring als volgt:
“De trainer heeft zelf veel praktijkervaring en gaat met voorbeelden van de deelnemers aan de slag. Ik heb kunnen oefenen met het aanspreken van anderen op hun gedrag. Ik merk dat het nu gemakkelijker is om collega’s aan te sturen. En ik laat ze tegelijkertijd ook vaker meedenken.” 

 

>> Bekijk het totale trainingsaanbod