3 februari 2014

Beste trainer van IMK Opleidingen,

Ik ben werkzaam als teamleider, kortgeleden doorgegroeid vanuit het werkveld. Naast dat ik merk dat ik een aantal vaardigheden onvoldoende beheers, besef ik dat het een spannende tijd is rond bestedingen en budgetten. Ik vind het moeilijk beslissingen van de directie door te vertalen naar de medewerkers waar ik leiding aan geef. Hebben jullie hier iets voor?

Groeten,
een zorgzame teamleider


Beste teamleider,

Dat is een mooie uitdaging die u heeft gekregen. Het spanningsveld waarin u verkeert is herkenbaar. Veel organisaties hebben hiermee te maken. Het is niet zo gek dat u onzeker bent. Hoe vertaal ik het beleid van hogerop nu naar directe instructies en uitleg voor de werkvloer? En ben ik qua vaardigheden voldoende uitgerust om dit goed te doen?

Ik adviseer u de opleiding Middle Management A te gaan doen. Deze opleiding is geen zware of uitgebreide studie, maar een praktijkgerichte opleiding die goed met het werk is te combineren. Het neemt u mee in het veranderproces van medewerker naar leidinggevende en biedt handvatten voor alle aspecten die daarbij komen kijken. Juist het schakelen tussen directie en medewerkers komt uitgebreid aan bod. Er is veel aandacht voor uw eigen praktijksituatie, waardoor u meteen op de werkvloer aan de slag kunt. Samen met de trainer en de andere deelnemers uit de groep kunt u vaardigheden oefenen. De ene keer als leidinggevende, de andere keer als deelnemer aan vergaderingen.
Wat wij van deelnemers vaak terugkrijgen is dat de persoonlijke aandacht van de trainer en de interactie met medecursisten zorgen voor een snel resultaat in de dagelijkse praktijk.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over deze opleiding op onze website of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Groeten,

Bert Pol
Directeur Training & Development


Meer informatie
Wilt u meer informatie over de middle management opleidingen?
Dat kan!

Uitgebreide informatie over de opleiding Middle Management A
klik hier

Uitgebreide informatie over de opleiding Middle Management B
Klik hier

Vraag het informatiepakket aan van een opleiding
Klik hier