De beste opleidingen en trainingen voor doorgegroeide vakmensen
Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoera! IMK Opleidingen is de Beste Management en HR Opleider van Nederland

IMK Opleidingen is op 18 december 2014 uitgeroepen tot Beste Management en HR Opleider van Nederland 2014. Dit is het resultaat van meer dan 6.500 uitgebrachte stemmen en beoordelingen door het Nederlandse publiek. Opleiders werden door middel van cijfers en toelichting beoordeeld op de inhoudelijke kwaliteit van hun aanbod, de trainers, de organisatie en het klantcontact.

Onze eindscore is bepaald op een 8,6! Wij zijn natuurlijk ongelofelijk trots en blij met deze uitslag, die we te danken hebben
aan onze klanten. Gebleken is dat onze klanten vooral te spreken zijn over de praktijkgerichtheid van onze trainingen en opleidingen en roemen daarnaast de kwaliteit en onze inspirerende trainers. Meer informatie over de verkiezing kunt u vinden op www.opleidervanhetjaar.nl. Onderstaand treft u enkele beoordelingen aan.

“Een top training! Gelijk in de praktijk kunnen brengen, dat is altijd goed en fijn!”Certificaat

“Vooral de persoonsgerichte aanpak sprak ons aan!”

“Zeer professionele organisatie met deskundige mensen. Zeer leuke en leerzame cursus!”

“Mijn trainster krijgt van mij een grote pluim. Haar manier van uitleg zorgde ervoor dat je van begin tot eind aandachtig bleef!”

“Zeer tevreden over deze opleiding. Alles werd goed uitgelegd en veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Echt een aanrader!!”

 

IMK Opleidingen bedankt al haar klanten voor het stemmen en de inspirerende beoordelingen!

 

Daarnaast bedankt IMK Opleidingen de organisatiepartners NBC congrescentrum, Klantenvertellen.nl en Springest.


Anderen lazen ook: