30 mei 2017

Op zoek naar opleidingen en trainingen om de kwaliteit van uw eigen HR-taken of die van uw medewerkers te verbeteren? De opleidingen van HR Academy zijn praktijkgericht, gaan in op belangrijke HR-actualiteiten en zijn Cedeo gecertificeerd. Ook zijn alle HR-opleidingen bij u op locatie te verzorgen of op maat samen te stellen, zodat zij volledig aansluiten bij uw specifieke opleidingswensen. Deelnemers aan de HR Academy programma’s ontvangen na het succesvol afronden van het programma een certificaat van deelname.

In samenwerking met HR Academy breidt IMK Opleidingen vanaf juni 2017 haar programma uit met specifieke trainingen gericht op het versterken van uw P&O werkzaamheden. HR Academy biedt al jaren succesvolle oplossingen voor de actuele uitdagingen binnen P&O en het HR-vak. Iedere maand bieden wij een selectie aan uit het HR Academy aanbod over actuele trends en thema’s die u helpen uw P&O en HR-taken beter en efficiënter te laten verlopen.

Greep uit ons actuele programma aanbod

logo_weka HR Academy

U zit aan het stuur

We bieden de opleidingen aan in verschillende vormen zodat u niet alleen de inhoud, maar ook de vorm kunt kiezen die bij u past. Wilt u snel de diepte in en zoekt u de interactie met andere deelnemers, kies dan voor één van onze klassikale seminars of masterclasses. Gaat u liever direct aan de slag en leert u graag van de ervaringen van collega’s, dan bieden boostcamps of kijkjes in de keuken u uitkomst. Bepaalt u zelf het tempo en het tijdstip van de opleiding? Maak dan gebruik van één van onze e-cursussen. HR Academy biedt de leervorm van uw voorkeur. En met incompany en maatwerkopleidingen gaan we nog verder en maken wij een passend programma bij de wensen van uw team en organisatie. 

Cedeo-certificering

HR Academy heeft een Cedeo certificering. Dat geeft u de garantie dat wij ‘een aanbieder op niveau zijn’. Volgens de certificeringscriteria is tenminste 80% van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de kwaliteit en onze opleidingen.  

Vragen of persoonlijke advies?

Heeft u een vraag aan onze opleidingsadviseur of heeft u vragen of opmerkingen over de opleidingen van HR Academy? Neem dan contact met ons op via seminars@weka.nl of 020 – 582 6600.