2 februari 2014

Hoe gemakkelijk gaat het leidinggeven u af? Veelal zijn teamleiders doorgegroeid. Als medewerker was u al specialist in uw vak. Nu wilt u grip op uw functie als leidinggevende. Dit brengt weer hele andere vaardigheden met zich mee.

IMK Opleidingen heeft de oplossing: met de tweedaagse training Praktisch leidinggeven op de werkvloer krijgt u inzicht in communicatietechnieken waarmee u uw ploeg kunt motiveren en stimuleren. U leert omgaan met conflicten en emoties en gaat aan de slag met doelgericht en helder communiceren.

Open programma

Deze training wordt verzorgd in 16 locaties in Nederland, er is dus altijd een training bij u in de buurt mogelijk zonder dat u lang moet wachten. Deelnemers vinden herkenning bij elkaar, ondanks de diverse branches in één groep. Veel situaties zijn herkenbaar en uitdagingen hetzelfde. Zo helpen de deelnemers elkaar al snel met praktische tips.LW_700px

Maatwerk

Deze training leent zich ook uitermate goed voor incompany. De training wordt volledig aangepast op de situatie binnen uw bedrijf. En na afloop staan alle neuzen dezelfde kant op.

Het bedrijf Hessing Supervers ging u voor. P&O-manager Astrid Rijkhoff vertelt: “We wilden voor een groep van zestig leidinggevende in de productie een degelijke opleiding organiseren. Praktisch leidinggeven op de werkvloer vormt de backbone van onze ondersteuning aan de leidinggevenden. Velen vonden het echt leuk om door een de trainer aan het denken gezet te worden over hun functioneren en hun stijl van leidinggeven. Ze kijken nu al uit naar het in het vervolg.”
Lees het volledige verhaal op onze website.