3 oktober 2017

Sally Luhulima-Pattinaja werkt sinds april 2016 bij IMK Opleidingen. Ze kwam als vervanging voor een collega met zwangerschapsverlof, maar we hebben haar niet meer laten gaan. Haar jarenlange ervaring komt goed van pas bij haar werkzaamheden: het begeleiden van de maatwerktrajecten.

Sally zorgt ervoor dat alle logistieke zaken op orde zijn. Dat de trainer en het lesmateriaal op het juiste moment op de juiste plek staan. Dat de locatie bekend is bij alle deelnemers en ook dat er een factuur wordt gezonden. Het leukste vindt ze het contact met de klant. Zij mogen haar altijd bellen met vragen, ze helpt hen graag verder. En als een klant vertelt dat alles goed was geregeld kan haar dag niet meer stuk.

Zoals je aan haar prachtige naam kunt zien liggen haar wortels op de Molukken. Hier is ze trots op en ze vertelt graag over haar cultuur. Ook haar twee jongvolwassen dochters geeft ze de liefde voor hun achtergrond mee.

In haar vrije tijd wandelt Sally graag, voor 20 kilometer draait ze haar hand al lang niet meer om. Hiervoor is ze aangesloten bij een Molukse wandelgroep.

>> Bekijk al onze andere collega's en trainers hier

 

Even voorstellen 1 - Sally