19 oktober 2017

Gedrag is voor een zeer groot deel bepalend of we als team succesvol zijn of niet. We hebben elkaar hard nodig. Waar de een goed is in het nemen van beslissingen maakt de ander liever – op de achtergrond- iets af. Elke stijl draagt zijn eigen steentje bij aan het gezamenlijke succes wat gehaald dient te worden.

D-StijlPion D DISC- IMK Opleidingen

Hakt knopen door, zet door, neemt beslissingen, pusht, is taak georiënteerd en houdt ervan om doelen te stellen en te halen.

I-StijlPion I DISC - IMK Opleidingen

Een ‘I’ is sterk in het inspireren en enthousiasmeren van zijn teamgenoten om tot het gewenste resultaat te komen. Sfeer is voor hem erg belangrijk.

S-StijlPion S DISC - IMK opleidingen

De ‘S’ is de bindende factor van het geheel. Hij maakt de dingen af en voelt zich op z’n gemak als hij een ondersteunende rol toebedeeld krijgt.

C-StijlPion C DISC - IMK Opleidingen

De ‘C’ maakt en bewaakt de processen en procedures en zorgt ervoor dat het team naar een hoger plan wordt getild. Hij gaat voor kwaliteit en perfectioneert zijn teamgenoten daar waar nodig.


Wat is uw natuurlijke manier van doen?
Wat is uw communicatie stijl?
Wat zijn uw onbewuste drijfveren?

Maak hier jouw gratis Q4 DISC gedragsanalyse

Tijdens onze trainingen en opleidingen krijgt u inzicht in uw eigen gedrag en in dat van anderen door middel van het Q4 DISC profiel. Meer weten? Lees hier meer informatie over het DISC-model en lees hier hoe het profiel in de praktijk wordt toegepast.

Persoonlijk advies

Neem contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56. Ze adviseren u graag.

DISC gedragsprofiel - kwadranten - IMK opleidingen

Bron: onze samenwerkingspartner Q4 Profiles